Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Jimny lastik ve çelik jant asfalt için
yokmu arkadaşlar şehir içi olarak jimny ye lastik ve jant alanınız?Alan varsa bir zahmet hangi model yada marka paylaşırsa sevinirim caddede kullanıyorum şimdilik aracımı ondan dolayı cadde için daha verimli bir lastik varsa tutuşu artırıcak...
Merhaba arabam siyah renkte üzerinde orjinal ebatlarda standart lastik ve jantlar var arka ve yan koruma barlarım krom ön ızgara krom.Bu lastikleri kullanarak yada farklı bir lastik alarak (biraz geniş olabilir) güzel bir çelik jant takmak istiyorum.Şu anda sürekli şehir içinde asfaltta...
Ynt: jimny yakit yardim
Aracım 2012 model orjinal modifiyesiz jimny benzinli manuel vites.Şu anda aracım 700 km de test ettim şehir içi ve şehir dışı karışık olaraktam 100 km kullandım(klimam sürekli olarak açıktı) harcadığım benzin 8.5 litre.Her araçta olduğu gibi 10.000 km den sonra yakıt...
Ynt: jimny de gördüğüm eksi ler artılar
Bayiinin elinde bir adet otomatik vardı ona baktım ertesi gün öğlen gittiğimde üzerinde satıldı yazıyordu :) bende sipariş geçtim zaten manuel alıcaktım.1 hafta bekledikten sonra geldi araç ama paslı sandığım bölge bakırmış yani pas olayı yok eksoz...
Ynt: forum mu kendi kendien yorummu?
Bu konuya ilgi çok olmuş :) konuları alakasız yerlere açmadım kesinlikle 2 adet konum var oda jimny ile ilgili.onlarıda kendim hallettim cevaba gerek kalmadı artık.kimseye sitem etmiyorum yanlış anlamayın eminim herkes birbirne yardımcı oluyordur forumda...
Sevgili arkadaşlar bu foruma gerçekten forum diye üyelik aldım faydalı olacağını düşünmüştüm.fakat 2 adet konu açtım birisi 64 kez bakılmış diğeride 29 kez ikisindede birkaç sorum oldu o kadar okuyan olmasına rağmen kimse sorularıma bir cevap vermedi forumun bir faydasını göremedim açıkcası...
merhaba ben aracı 2 gün evvel bayiiden aldım fakat sıfır araçta hiçte hoş olmayan bazı noktalar gözüme çarpti sizlerle paylaşmak istedim.sizinde yorumlarınızı bekliyorum belki bunlar normaldir yada ben çok titizim.
1-) aracın tabanındaki halılar çok gevşek ön kısımda pedalların üst bölümü 20...
Ynt: jimny yan ön arka koruma tavsiye
kimsenin ya fikri yada zamanı yok sanırım o kadar kişi konuya bakmış kimse cevap vermemiş neyse kendim araştırayım piyasadan teşekkürler cewaplar için
Ynt: jimny yan ön arka koruma tavsiye
TEŞEKKÜR EDERİM SAĞOLUN.BANA BU KONUDA YARDIM EDİCEK TECRÜBESİ OLAN ARKADAŞLARINDA MESAJLARINI BEKLİYORUM AKSESUARLARI NEREDEN TEMİN EDERİM YADA YAPTIRABİLİRİM YAŞADIĞIM ŞEHİR ANTALYA YOKMU BİLEN ARKADAŞLAR YADA İNTERNETTEN ALABİLECEĞİMİZ JİMNY ORJİNAL...
Merhabalar arkadaşlar antalya dan katıldım aranıza Adım Aytaç siyah sıfır bir jimny aldım geçenlerde araç henüz elime geçmedi bekliyorum. araca koruma modelleri bakıyorum (ön arka yan)birçok model buldum fakat hepsi güzel değil.Antalyada bu işi yapan bir usta varmı yada uygulamalı olarak görerek...