Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hayir proje iptal dego\il. ben yurtdisinda oldugumdan dolayi ilgilenemiyorum babam ise beni bekliyor yaptirmak icin am insallah 2017 den once baslayacagiz. konu kilitlenmedigi surece buradan paylasimlarini surdurecegim
Ynt: Transit Karavan Dönüşümü Yorumlarınız
öncelikle herkese merhabalar. işten kaynaklı bazı sıkıntılardan ötürü foruma dahi girememiştim ama sonunda girdim. herkese teşekkürlerimi borç bilirim. uzun uğraşlar sonucunda aracı ... imalata bıraktık demeyi çok isterdim lakin kafamıza uyan bizide...
teşekkürler. bide anlaşıp bi yere yaptırabilme güvenini bulabilsek daha iyi olacak ama hayırlısı.
@bariscim 3. resimde ki çiziminiz gerçekten kafama yattı aslında. sabit koltuğun arkasına buzdolabı konulabilir. wc duş duvarına da bi giysi dolabı...
Ynt: Ben De Karavan İcin İlk Adimi Attim
hayırlısı ile sorunsuz karavan teslim alır güzel günlerde kullanırsınız inşallah. aracı teslim aldıktan sonra yapacağınız yorumlarla bizleri aydınlatırsanız çok memnun oluruz. iyi akşamlar
Ynt: Karavan İmalatçısı
güvenilir firma sıkıntısını çekenler kulübüne hoşgeldiniz. umarım herşey gönlünüzce olur. firma bulduğunuzda bizleride bilgilendirriseniz çok işimize yarar. iyi akşamlar
çizimleriniz için çok teşekkür ederim. 3. ve 4. resim üzerine düşünceler geçiyor şu an aklımdan. mesela sabit yemek koltuğu arkasında kalan kısım 90 lt. dolap için ideal olabilir. bu sayede evye ocak altı daha kullanışlı olur.
alkoven karavana babam...
Merhaba Karavan tutkunları.
bir süre önce aldığımız transit panelvanı karavana dönüştürme aşamalarına yavaş yavaş başladık. tabii şimdi kafamızda bir plan proje ardından da profesyonel ellere teslim edip dönüşümü bekleyeceğiz. Aşağıda kaba taslak bir çizim var ve buna tabi ki daha önce karavan...
Ynt: Yeni Ford Transit
Merhabalar. 2009 transit jumbo panelvan aracımız var (tek teker). karavan yaptıracağız önümüzdeki aylarda inşallah. çift teker seçmememizin nedeni kendim sürekli çiftteker kamyonet kullandığım için ufak bi çukurda bile tektekere nazaran daha fazla hissettiriyor...
sayın yabanturk; klozet iniz acaba yat tipi maceratörlü olan danmıdır?
bu arada siz ve sizin gibiler (karavanını kendi yapan becerikli ustalar) benim kanıma giriyor ve kendim yapmak istiyorum karavanı. kolay gelsin sizlere
Ynt: Benim Camperim; Yüksek Tavan Vw T4
hayırlı olsun ve kolay gelsin size. resimler benim gibilere çok şey öğretiyor yazdıklarınızdan sonra. havalandırma ve sunroof olayları sürekli kafamı karıştırır. su alma ihtimali nedir acaba? ve silikonmu çekiliyor birleşim yerlerine? eğer silikonsa...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar 17m3 Ducato
sanırım şu sıralar tatildesiniz karavanınızla. öncelikle hayırlı uğurlu olsun.
Antalya da maalesef 'usta' bulmak çok zor sanayide de her aradığını bulamıyorsun.
tekrar hayırlı olsun
Ynt: Kendi Karavanını Yapamayanlar Beceriksiz Karavancı
karavanınız hayırlı olsun. içini göremessek de dışı çok güzel olmuş. kazasız belasız.
bu arada yapan firmadan memnunmusuunuz acaba? tavsiye eder misiniz? teşşekürler
Ynt: Karavan Hayali Gerçek Oluyor
söylediğiniz doğru fakat babam yayla gezmelerine gideceği için ve karavan parklarını tercih etmeyeceği için sıkıntı olacağını sanmıyorum. bu arada çanta jeneratörler gerçekten çok sessiz çalışıyor. görmeniz lazım.
güneş panelini ikinci planda tutuyorum fakat...