Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Neyin “adi”ce neyin dürüstçe tepki olduğuna konuyu en başından beri takip eden ve okuyan karar verir. Nuray Kızımızın “Gerçekten bu olumsuz şüpheci yaklaşımla yapılan yorumlar yüzünden gerçekten yardımcı olmak isteyen insanlara geri adım attırıyor.” Cümlesi gerçekleri yansıtıyor.
Konuya...
Heh heh heh, morarmış suratları hayal edebiliyorum. Baştakiler tarafından sürekli aldatılmış bir toplum olduğumuzdan herhal... Kimseye güvenimiz kalmamış. Cevapların satır aralarını doğru okuyabilselerdi bu yanılgılara düşmezlerdi.
Yalnız işin sinir bozucu tarafı, bir üyenin kimliğini...
Birader bu bisikletle motosiklet çekmeye benzer. Forumlar arasında biraz araştırma yapın. Kaç kg lık karavanı kaç kg lık araçla çekmeniz gerektiğini anlatan bilgiler var.
Hakikaten kimse paylaşımda bulunmuyor. Karavanım olmasa da en azından bir fikir üretmeye çalışıyorum. Reklam mı versek diğer konuların arasına?
ACER XCV 456C cihazımdan tepetaklak iki parmak yazılarak gönderildi.
40.000 abartılı bir rakam. 5,25 lik çekme karavanlar yaşam eşyaları ile birlikte 23-28000 aralığında.
ACER XCV 456C cihazımdan tepetaklak iki parmak yazılarak gönderildi
İlk seferinde kiralamak en makulü. Şayet keyif alırsanız, yılda 2-3 ay yaşarım derseniz Bursa'da kendi ihtiyaçlarınız doğrultusunda "0" yaptırırsınız. Pahalı gelirse 12-18000 aralığında 18 kişilik midibüsler var. Yine içini yaptırırsınız.
ACER XCV 456C cihazımdan tepetaklak iki parmak...
Patates ve balık kızartmadıktan ve pencereyi de açtıktan sonra problem yok. Zaten piknik tüpüyle çoğu yemek dışarıda yapılıyor. İşin keyfi burada zaten.
Şunu unutmayın derim. Kamp alanları sahipli veya kiralamışlar, tuvalet duş falan filan yapmışlar... Ama tabi yetersiz ve gereksiz pahalı. Bir de insan varlığından dolayı güvenli. İlk zamanlarınızda kamp alanlarından şaşmayın derim. Alıştıkça kuş uçar misali gezmeye, beğendiğiniz yerlerde...
Söz konusu rakamınızla çok rahat geçinebilirsiniz. Hatta kamp alanlarında yaz aylarını geçirseniz de. Üstelik karavan hayatı, daha doğrusu benim hayalimdeki karavan hayatında alışverişler köy pazarındandır. :smiley:
Önemli bir detay!!! Para!!!
Maceranın ne getireceği bilinmez, gider bütçenizi yaparsınız ama, bakarsınız rayında gitmeyen nedenlerden dolayı bir türlü bütçe tutmuyor. Kiminin yaşam harcaması Binbeşyüz lirayı geçmez kimine Beşbin yetmez. Bunun önüne geçmek için bu aralar mum imalatı ve eski...