Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet dediğiniz gibi yapabilirim. Hatta büyük istediğim pencereleri benim dediğim gibi kesip sizin dediğiniz gibi şerit cırtla kapatabilirim. Küçük pencere istediğim yerede sizin dediğiniz gibi üçgen formunda pencereler açabilirim. Hava durumu şuan için yağmur göstermiyo ama o günlerde ne olacağı...
Ben şöyle düşündüm. Mesela dikdörtgen şeklinde bir pencere açacaksam bunu üç kenarından kesicem, bir kenarını kesmiycem. Sağından solundan ve altından kesip üstünü kesmemeyi düşünüyorum. Eğer yağmur falan yağarsa da çadır tamir bantları var alışveriş sitelerinde. Belki hırdavat ürünleri satan...
Arkadaşlar merhaba. Önümüzdeki hafta kamp yapma planım var. Bunun için Arpenaz 4.1 çadır almayı düşünüyorum. Bu çadırın yorumlarından anladığım kadarıyla çadırda havalandırma problemi yaşanıyormuş. Bu problemi yaşayan, herhangi bir şekilde çözen varsa nasıl çözdüğü konusunda yardım edebilir mi...