Baba Kaplan kullanıcısının son içeriği

1. Baba Kaplan

600 Adet Land Rover Defender Araç Mübadelesi (i̇halesi̇) Hakkında

Uzun zamandır takip ettiğimiz ihalenin resmi olarak sonucu yayınlanmasa da, görünen o ki Sakarya da sergilenen ve satışa sunulan araçlar bu ihaledeki Defenderların büyük kısmını oluşturuyor. 600 adet Defender aracın ihale listesine göre 85 tanesi kapalı kasa 110 dan , 10 tanesi 130 kasa'dan...
  2. Baba Kaplan

Merhaba, ihale 15 Aralık 2020 tarihinde yapıldı ve hala daha net bir şekilde bilgi yok. İhale sonucu ile ilgili veya ihalenin iptali vs konularında bilgisi olan paylaşabilir mi? Bu kadar süre geçmiş olması bir şeylerin ters gittiği hissiyatını güçlendiriyor. Açık konuşmak gerekirse, 600 adet...
  3. Baba Kaplan

Ben sizi hiç bir şekilde itham etmek istemiyorum, bunun için de ilk mesajınıza istinaden kaynak verebilir misiniz? diye sordum ve sizden cevap bekledim, fakat cevabını almış değilim. Fakat ortaya atılan rakamın gerçek olma ihtimali dahi olmadığı apaçık ortada. Bu rakamı kimden nerden duydunuz...
  4. Baba Kaplan

15 Aralık 2020 tarihinde yapılan ihalenin sonucu henüz açıklanmadı. Sanırım benim gibi Defender serverler de merakla bekliyor. Güncel bilgi sahibi olan varsa, paylaşabilir misiniz.
  5. Baba Kaplan

Ben de sabırla bekliyorum, ihale 15 Aralık tarihinde yapıldı, ama henüz araçlar satışa çıkmadı. Sosyal medyada göründüğü kadar, malum firma paylaşımı altındaki yorumlar, defender severlerin "sabırsızlıkla" beklediği yönünde. İhale sonucunun resmi olarak yayınlanmaması düşündürücü! Belki de...
  6. Baba Kaplan

İhale kapsamında istenen araçlar ve güncel piyasa fiyatları; a) 55 adet Renault Megane Marka Araç => Ortalama 300.000 TL x 55 Adet = 16.500.000 TL b) 10 adet Ford Ranger Marka Araç => Ortalama 325.000 TL x 10 Adet = 3.250.000 TL c) 10 adet Track N Go Kar Paleti = 25.000 USD * 8,00 TL => 200.000...
  7. Baba Kaplan

Eihale.gov.tr yi uzun süredir takip ediyorum, sadece 1 tane defender denk geldim, o da Van da 87 modeldi, fiyatı çok yükselttiler, çekildim, yine de takip ediyorum.
  8. Baba Kaplan

Firma ihaleyi aldığını, işlemler bitince de satışa çıkaracağını söylüyor, bekleyip göreceğiz.
  9. Baba Kaplan

Benim de ilk aklıma gelen bu olmuştu, fakat kimseyi zan altında bırakmamak için haberin kaynağını sordum. Ayrıca foruma sabah üye olup, ilk mesajı da böyle bir bilgi olması tesadüf olabilir mi? Fakat ihale sonucu yakında ortaya çıkar.
  10. Baba Kaplan

Bana hiç inandırıcı gelmedi 75 Milyon verilmesi, eğer kaynak gösterilirse iyi olur. Defender sevdalısı olsa bile o kadar verilmez.
  11. Baba Kaplan

Kaynak verebilir misiniz, belge veya link? bu rakam hiç mantıklı değil.
  12. Baba Kaplan

Bu arada ihale yarın saat 10:00 da Ankara'da olacak. İhale sonucunu öğrenebileceğimiz bir yer biliyor musunuz, öğrenen olursa bu konu altında yazarsa sevinirim.
  13. Baba Kaplan

İhaledeki araçların çoğunluğunun 300 TDİ olduğunu düşünürsek, bu ihalenin fiyatının düşmesi için bir gerekçe yok. Piyasa fiyatları zaten almış başını gitmiş durumda. Bence bu haliyle bile çok karlı bir ihale ki, zaten benim dert yandığım konu da bu. Zira bizim gibi Defender sevdalılarının...
  14. Baba Kaplan

ANKARA JANDARMA TEDARİK MRKEZ KOMUTANLIĞI, 2'NOLU İHALE KOMİSYON BAŞKANLIĞI Tarafından 15 Aralık 2020 Salı Günü Saat 10:00 da Yapılacak Olan Araç Mübadelesi Kapsamında Tahmini Bedeli 21.580.000 TL (Yirmibir Milyon Beşyüzseksen Bin Türk Lirası) olarak belirlenen 600 Adet Land Rover Defender...
  15. Baba Kaplan

Suzuki Grand Vitara 2.0 Otomatik 2005 Model Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Merhaba, istanbulda yaşıyorum, şuanlık evin tek aracı olarak kullanılacak, hafta içi eşim çocukları okula götürüp getirecek, hafta sonları da ailecek veya arkadaşlarla dağ, bayır, göl kenarı, mesire alanı gibi yerlere gidilip doğayla iç içe vakit geçirebileceğim 40-45 bin TL arasında otomatik 5...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri