babaluga kullanıcısının son içeriği

1. babaluga

2018'de Uygulanacak Çevre Kirliliğine Yönelik Idari Para Cezaları.

Hangi ülke bu tabii ki Türkiye olamaz da sorayım dedim.. Bizde her şey kanuna bağlıdır ama çoğu uygulanmaz..
  2. babaluga

2016 Model Jimny Alan Veya Almayı Düşünen Var Mı?

Ben OV (otomatik vites) istediğim için Jimny aldım.. Duster'ın kısa vites aralıkları şehirde bezdiriyor ben İstanbul'da araç kullanıyorum.. Küçük araç beni inanılmaz rahatlattı.. 2015 Duster'ı 60.000 e sattım bunu da Haziranda 59.750 ye aldım..
  3. babaluga

Buna hiç dikkat etmedim ama neye ulaşmaya çalışıyoruz bu devirle? Araç hızlı bir araç değil özellikle 100 km ve üzerinde rüzgar karşıdan geliyorsa ve yukarı eğimli bir otoyoldaysanız aracın devri ciddi düşüyor hele bir de klima açıksa değme devrine :) Haa OV de kick-down yok mu var ve hatta...
  4. babaluga

Merhaba.. Ben sıfır aldığım 2015 Duster 4x4 ümü satıp sıfır Jimny aldım sorunuz varsa cevaplayayım.. Gerçi Jimny kullanmışsınız.. Selamlar..
  5. babaluga

Jimny Ilk Izlenimler

Anlatılacak bir şeyler olduğunda tabii ki.. Bu benim Niva ve Duster'dan sonraki üçüncü 4x4 üm.. Biraz kullanayım da hele..
  6. babaluga

Jimny Ilk Izlenimler

Herkese merhaba.. Ben de geçen hafta sıfır Jimny aldım.. Daha önce hiç Jimny'e binmemiştim.. Deneme aşamasındayım henüz..

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.