bagan kullanıcısının son içeriği

1. bagan

Grand Vitara 2.0 arıyorum

Ynt: Grand Vitara 2.0 Arıyorum arkadaşlar bende 2006 ve üstü 5k araç arıyorum. max 50bin tl , km 100 bin civarı lpg li saygılar
  2. bagan

Yardımınıza İhtiyacım Var.

Ynt: Yardımınıza İhtiyacım Var. İnşallah en kısa sürede karavanınıza kavuşursunuz. ilginize teşekkürler
  3. bagan

Ynt: Yardımınıza İhtiyacım Var. Hoş bulduk ilginiz için teşekkürler
  4. bagan

Ynt: Yardımınıza İhtiyacım Var. Aslında bulunduğum yerde dağ bayır gezilecek görülecek çok yer var. Bunun için gönlümde 4 x 4 var ama günlük kullanım için biraz maliyetli olacak gibi geliyor. Gönlümde yatan Suziki Grand vitara 5k Benzinli almak sizce nasıl bir tercih olur.
  5. bagan

Öncelikle herkese öncelikle selam ; Çok kararsız kaldığım bi konuda değerli fikirlerinize ihtiyacım var. Uzun vadeli amacım(önümüzdeki yıl almak istiyorum.) çekme karavan çekmek ama maddi durum nedeniyle önce çekme karavanı çekecek ayrıca beni en az 4- 5 yıl üzmeden işimi görecek bir araç...
  6. bagan

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese merhabalar; İsmim Levent , 32 yaşındayım,öğretmenim. Çanakkale de yaşıyorum. Karavanlar ile ilgili araştırma yaparken siteyi keşfettim. Çekme karavan konusunda tecrübeli arkadaşların bilgilerinden yararlanmak istiyorum.

Geri