Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Yardımınıza İhtiyacım Var.
Aslında bulunduğum yerde dağ bayır gezilecek görülecek çok yer var. Bunun için gönlümde 4 x 4 var ama günlük kullanım için biraz maliyetli olacak gibi geliyor. Gönlümde yatan Suziki Grand vitara 5k Benzinli almak sizce nasıl bir tercih olur.
Öncelikle herkese öncelikle selam ;
Çok kararsız kaldığım bi konuda değerli fikirlerinize ihtiyacım var.
Uzun vadeli amacım(önümüzdeki yıl almak istiyorum.) çekme karavan çekmek ama maddi durum nedeniyle önce çekme karavanı çekecek ayrıca beni en az 4- 5 yıl üzmeden işimi görecek bir araç...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Herkese merhabalar;
İsmim Levent , 32 yaşındayım,öğretmenim. Çanakkale de yaşıyorum. Karavanlar ile ilgili araştırma yaparken siteyi keşfettim.
Çekme karavan konusunda tecrübeli arkadaşların bilgilerinden yararlanmak istiyorum.