Bahadır61 kullanıcısının son içeriği

1. B

Yeni Kasa Grand Vitara'nın Olumsuz Yanları

Sayın braveheart kardeşim yazılarınızı takip ettim çok yardımcı oluyorsunuz. Bende Audi A3 tek kapı aracımı satıp Suzuki grand Vitara 2011 -2012 model 3 kapı almayı düşünüyorum.Sebebi ise yazları köy yollarında A3 un zorlanması.Yani kışın İstanbul'da yazın köy yollarında kullanılacak bir araç...
  2. B

suzuki grand vitara 1.6

Arkadaşlar herkese merhabalar. 2011-2012 model Suzuki GV 1.6 3K modelini almak istiyorum. Tecrübeli arkadaslar bu konuda yardımcı olurlar ise mutlu olurum. Suanda 2004 model Audi A3 tek kapı modelini kullanan biri olarak aracimdan oldukça memnunum fakat yazları memlekette bu araçla köy...
  3. B

Suzuki Grand Vitara Tavsiyesi Lütfen

Arkadaşlar herkese merhabalar. 2011-2012 model Suzuki GV 1.6 3K modelini almak istiyorum. Tecrübeli arkadaslar bu konuda yardımcı olurlar ise mutlu olurum. Suanda 2004 model Audi A3 tek kapı modelini kullanan biri olarak aracimdan oldukça memnunum fakat yazları memlekette bu araçla köy...
  4. B

Suzuki Grand Vitara Tavsiyesi Lütfen

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR