bakkaladiyeciktim kullanıcısının son içeriği

1. B

Merhaba Dilek Hanım, geçtiğimiz yıl Yalova Erikli kamp alanı için paylaşımda bulunmuşsunuz...

Merhaba Dilek Hanım, geçtiğimiz yıl Yalova Erikli kamp alanı için paylaşımda bulunmuşsunuz. Giriş ücreti hakkında bilgilendirme yapabilir misiniz ? Teşekkürler :)
  2. B

Türkiye Turu Yapmak Isteyen Yol Arkadaşı :)

Merhaba, Güzel dilekleriniz ve öneriniz için teşekkür ederim. İletişime geçelim mi ?
  3. B

Telefon numaranızı alabilir miyim ?
  4. B

İletişime geçelim Emrecan Bey :)
  5. B

yanlış anlaşılmadınız :) çok mutlu olurum ..
  6. B

Ayşe Hanım mesajla iletişime geçelim mi :)
  7. B

Merhaba sener.eren :) Türkiye Turu Yapmak İsteyen Yol Arkadaşı başlıklı konuma mesaj attığınız...

Merhaba sener.eren :) Türkiye Turu Yapmak İsteyen Yol Arkadaşı başlıklı konuma mesaj attığınız için teşekkür ederim. :) Yanlış anlaşılmadınız. İyi niyetinizi anladım. Türkiye turu olmasa da bi gün yolum Karadeniz'e düşerse rahatsız edeceğim. İletişim için numara alabilirsem çok memnun olurum .
  8. B

Ne açıdan ? Bir bayan olarak Türkiye'de tek başına gezmeyi çok güvenli bulmuyorum malesef ki ...
  9. B

Çok teşekkür ederim
  10. B

Merhabalar, Önümüzdeki Eylül gibi İstanbul'dan yola çıkarak Türkiye turu yapmayı planlıyorum. Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu, Akdeniz, Ege ve Marmara diye devam edecek. Ortalama 1,5-2 ay süreceğini tahmin ediyorum. Konaklama bazen çadırda bazen ucuz yollu pansiyon vb.yerlerde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,008
Kayıtlı Üye Sayımız
166,755
Kaydolan Son Üyemiz
karavantaxi

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR