Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kaz Daglari Rota Planlama
Arkadaşlar ben kazdağı milli parkında kılavuzluk yapıyorum kılavuz almadan Milli parka giriş yasak giriş ücreti kılavuzluk ücreti 65 TL.binek araç ücreti 17,50 TL insanlara çok yanlış bilgi veriyorlar yasal olamayan yollardan girmeye çalışıyorlar 1 kılavuz 3-4...
Ynt: Kaz Daglari Rota Planlama
Milli parkın içinde ateş yakmak yasak ama piknik yapabilirsiniz çadırlı kamp alanı mevcut ayrıca balık yakalamakta yasak çünkü Kazdağı Milli Parkı herşeyi ile korunan alan ama milli park dışında dedikleriniz yapılabilir
Ford ranger özel olarak 2009 4x2 Hi rider kullanıyorum zaman zaman gaz pedalı yumuşuyor benzinli gibi gaz yemesi zaman zaman da serleşiyor gaz yerken sanki bu aldığımız mazottan kaynaklanıyor olabilir mi genelde opet kullanıyorum
Arkadaşlar aracımı daha yeni aldım 2009 model Ford Ranger XLT arka tarafa ağırlıktan bahsediliyor gerek varmı varsa nasıl birşeyler yapmak lazım yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler