baldEAGLE kullanıcısının son içeriği

1. baldEAGLE

Bot Tavsiyesi

Enes Bey oncelikle yonlendirmeniz icin tesekkur ederim.Sizin de dediginiz gibi kar botlarina yogunlastim. Konuyla ilgili elimden geldigince arastiriyorum.Soyle biseye rast geldim ve kendi soruma yine kendim cevap verecegim.ilerde birilerine bilgi anlaminda yardimci olmayi umarak paylasiyorum...
  2. baldEAGLE

Bot Tavsiyesi

Ben de burda devam etmek istiyorum Linkte verilen botun tabani karda buzda kayma yapar mi ? Ya da genel olarak KIS kullanimi icin uygun mudur ? Degerli yorumlariniz gercekten cok onemli ona gore butcemi zorlayip bot alacagim {tbody} {tr} {td} {/td} {/tr} {/tbody} Mercury Mid II GTX® Men |...
  3. baldEAGLE

The North Face Türkiye

Konuyla ilgili oldugunu dusundugum icin konuyu acan arkadasimin da affina siginarak burdan bir soru soracagim. Anadolu Yakasi'nda Orginal North Face urunlerini nerden alabilirim ? (Not:Aradigim urun suan Karspor'un stogunda gorunmuyor ?) Netten siparise sicak bakmiyorum gidip uzerimde deneyerek...
  4. baldEAGLE

Mont Tavsiyesi Acil

Mont Optimum intersport Magazasindan Jack Wolfskin alinarak halledildi. Benzer sekilde Mont arayisi olan arkadaslara ilk deneyimlerim urun;Hafif(Gercekten cok hafif uzerinizde yokmus gibi-isitma konusunda suan icin iyi ya da kotu kesin bise diyemem CazzCazzy nickli arkadasa da ilgisinden dolayi...
  5. baldEAGLE

Mont Tavsiyesi Acil

Cok saol yoldayim kadikoy sonra da karsiya gecip bugun montumu almak istiyorum
  6. baldEAGLE

Mont Tavsiyesi Acil

Herkese selamlar iyi forumlar; Kislik mont arayisim var.Altta linklerini verecegim montlar arasinda kaldim.(Bunlarin disindaki onerileri de mutlaka degerlendirecegim.)Istanbul Anadolu Yakasinda(aslinda Gebze) oturuyorum istanbul'daki magazalardan gidip deneyerek alacagim.Max Limit 600 650 lira(7...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
Kayra açık

Çevrimiçi üyeler

Geri