Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: İzmir'de Hafta Sonları Off Road ve Keşif Etkinlikleri
su gezilerimizi uc bes gun onceden duyursak çeşke dune kadar bostum gezi olsa gelicektim şimdi göruyorum daha
Ynt: İzmir Off Road Grubu; Nif Dağı Zirve Çıkış Etkinliği ( 11 Aralık 2011)
eğlenceli ve zewkli bir gezi olmus aracım arıza yapmasaydı gelicektim birdahakıne ıns. daha onceden karar alalım daha kalabalık gidelim
gelemıyorum malesef okadarda istiyodum teşekürler teklif için zamet wermeym :)
ben ıptal malesef şimdi sanayıden geldım aracta sorun wardı bnm kendı kendıne fren sıkıodu merkez sistemi bitmiş aydından siparis ettim yarına yetısmez o yuzden bn yokum malesef ama dıer arkadaslara haber weririm...
hasan abi gezi birden çıktı coğu kişinin haberı dahı yok bence konu acalım yenı haftaya pazar gunune kalabalık bir seklde gidelim bes altı araba az olur okadar bile yokuz
1 - Hasan ÖZTÜRK (Dodge)
2 - Bahadir (Galloper)
3- Ali baran BALA(willys) (uc tane jeepcı arkadasım war kesınlesınce haber werıcem musaıt olurlarsa onlarda gelicek)
Ynt: sarnıç off roat buluşması
bana uyar abı ercan abı gerısı sana kaldı eyer olursa benım guzel bahceden uc tane daha wıllys jeepcıler war haber wereym onlarda gelicek
Ynt: İzmir Grubu Off-Road / Safari Kazdağları & Assos Jeep Safari Gezisi (16-19 Mayıs 2009)
bu pazar gunu bir gezi düzenleyelim yağmurlarda yağdı cıkalım daglaraxd ilgililere duyurulur...