Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar ben daha once 3 ülke gezdım turlarla ördek aılesı gıbı su saate kalk zorunlu gezılcek yerler benı boguyor herhangıbı bı ulkede sıkı bır planı olan mıstık eylencelı gece hayatı doyurucu mımarısı kulturu dogası guzel olan yanı kısaca guzel bır seyhat dusunen arkdasları dınlemek ısterım...
taylnatta dıkkat etmenız gereken konulardan bırı exchange yanı doları bahta cevırırken ınsanları dolandırıyorlar duzenlı olarak kurları takıp edın assagı yukarı 400 500 baht kazıklıyanlar cok ayrıca turk lokantaları dolu hedıyelık esyalar olarak elektronık degılde yoresel ahsap ıscılıklerıne...
3 kere thaıland gıtmıs bırı olarak eyer sormak ıstedıgınız bısey varsa yardımcı olmak ısterım nerde ne yenır nerde eylenılır ulkedekı aksılıkler guzel mekanlar gece hayatı sormak ıstedıgınız her ne varsa yardımcı olmak ısterım ;)
taylanta pattayaya gıtmek ısteyenlere bı kac puf noktası arkdaslar assagıda verdıgım lınkte 3 sayfa olarak resımlı anlatımlarım var hayat gusel gezmek gerek sevgılerle
Ynt: Yeşil Pasaportum Ve 1000 Dolar Bütçem Var.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=99147.0
yukarda verdıgım lınkte seyhatte yasadıklarım var resımelrıme bakabılrısın
Ynt: Yeşil Pasaportum Ve 1000 Dolar Bütçem Var.
bence bı 500 doların olsaydı ıyıydı !! ;) ben taylantta 15 gun kaldım 2 bın ucaga gıttı bın tl otel tuttu bın tl ulasım eylence 500 tlde yemege gıttı 5 bın yakın harcamısım ınan bana yanında nekadar fazla para lursa okadar rahat gezıyorsun !!
Ve Artık 15. Gunün Sonunda Donus Yolu Gozuktu !!
AKLIMDA BINLERCE ANI BINLERCE SEKS BINLERCE YENI TADLAR YEMEKLER ICECEKLER BINLERCE BUDIST DININ ETKILERI VE DAHA NELER NELER HEPSI AKLIMDA BAYRAMIN BIRINCI GUNU TURK HAVA YOLLARININ VERDIGI EV BAKLAVASIYLA TATLI TATLI TURKIYEYE DONDUK ...
Budıst Rahıpler
HER GECE ALAKOLIN VERDIGI YETKIYE DAYANARAK BENI SARHOS YAPAN BU ILLETI UZEIRMDEN ATMAK ICIN SAHILDE TEMIZ HAVA ALIR YURUYEREK ATLATIRDIM BU SANCILI ANI !!! HAVA AYDINLANA KADAR YURRUDUM !!!
BU RAHIPLER OKADAR ILGINCLER KI TAPINAKALRDA BILE GORMENIZ MUMKUN DEGILDIR SADECE...
Her Sabah Maıllerımı Bakıp Portakal Suyumu Ictıgım Ve Kafamı Rahatlattıgım Yer
GECE HAYATI OKADAR GURULTULU OKADAR SANCILI OKADAR KALABALIK KI ERTESI SABAH HEP KAFAMDA ICKINI KLABALIGIN VE BOL SESLI MUZIGIN YORGUNLUUGNU ANCAK BURDA ATABILYIORDUM !!!!