Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Duster Kış Lastiği
Herkese Merhabalar,
hankook icept w310 Lastiklerimi test etmiş oldum. Bu sabah Şerifali den Üsküdara neredeyse hep ara sokaklardan geldim. hic sorun yasamadım.
Özellikle frenleme olarak lastikleri başarılı buldum. Şerifali deki dik yokuşları bile denedim. hic cıkamayıp...
Ynt: Duster Kış Lastiği
Merhabalar bugun itibari ile aracıma Hankook winter Icept evo w310 modeli lastik aldım. tanesi 210 liraya.
petlas snowmaster alacaktım bulamadım. Hankook aldım. bilmiyorum iyi bir seçim mi fakat
lastik hakkında degerlendırmelere baktım fiyatının yanında tatmin edici...
Nette dolaşırken güzel bir duster concept buldum arkadaşlar. paylaşmak istedim. çok şık görünüyor
Burada da tanıtım videosu bulunuyor.
http://www.youtube.com/watch?v=goLuZeU_Lrw
Ynt: Duster, Asx, Qashqai ?
Arkadaşlar az önce nissan servisine arkadaşımın quashqai si icin bakım ücretlerini öğrendik.
quashqai bakımları 10.000 km de bir oluyor. tabiki servis dışında yapıldığında mekanik olarak garanti dışı kalıyor
10.000 bakımı icin 550 lira vermişti. 20.000 bakımı icin...