barbarosbasaran kullanıcısının son içeriği

1. barbarosbasaran

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Çok dikkatlisiniz güray hocam. vallahi tebrikler. :) cok benziyorlar. Muhtemelen kar performansları da yakındır.
  2. barbarosbasaran

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Herkese Merhabalar, hankook icept w310 Lastiklerimi test etmiş oldum. Bu sabah Şerifali den Üsküdara neredeyse hep ara sokaklardan geldim. hic sorun yasamadım. Özellikle frenleme olarak lastikleri başarılı buldum. Şerifali deki dik yokuşları bile denedim. hic cıkamayıp...
  3. barbarosbasaran

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Merhabalar bugun itibari ile aracıma Hankook winter Icept evo w310 modeli lastik aldım. tanesi 210 liraya. petlas snowmaster alacaktım bulamadım. Hankook aldım. bilmiyorum iyi bir seçim mi fakat lastik hakkında degerlendırmelere baktım fiyatının yanında tatmin edici...
  4. barbarosbasaran

Dacia Duster - Detour

Nette dolaşırken güzel bir duster concept buldum arkadaşlar. paylaşmak istedim. çok şık görünüyor Burada da tanıtım videosu bulunuyor. http://www.youtube.com/watch?v=goLuZeU_Lrw
  5. barbarosbasaran

DACİA DUSTER 4*4 DEBRAJ BALATASI

Ynt: Dacia Duster 4*4 Debraj Balatası konunun suyunu çıkardınız (tartışanlara hitaben...)
  6. barbarosbasaran

DACİA DUSTER LA GEZİNTİLER.

Ynt: Dacia Duster La Gezintiler. bir foto da benden :) duster zeytinlerin arasında
  7. barbarosbasaran

Duster, Asx, Qashqai ?

Ynt: Duster, Asx, Qashqai ? sakyuz sana inat duster ı satıp nissan alıcam ;D ;D
  8. barbarosbasaran

Duster, Asx, Qashqai ?

Ynt: Duster, Asx, Qashqai ? Arkadaşlar az önce nissan servisine arkadaşımın quashqai si icin bakım ücretlerini öğrendik. quashqai bakımları 10.000 km de bir oluyor. tabiki servis dışında yapıldığında mekanik olarak garanti dışı kalıyor 10.000 bakımı icin 550 lira vermişti. 20.000 bakımı icin...
  9. barbarosbasaran

Asla Vazgeçmeden Takipdeyim.

Ynt: Asla Vazgeçmeden Takipdeyim. a
  10. barbarosbasaran

Dacia Duster Breslau Poland 2013 Macera Rallisi

Ynt: Dacia Duster Breslau Poland 2013 Macera Rallisi farlar 4x2 kendimi iyi hissettim :P
  11. barbarosbasaran

Asla Vazgeçmeden Takipdeyim.

Ynt: Asla Vazgeçmeden Takipdeyim. yauw duydulandım he :-\
  12. barbarosbasaran

Duster İç Mekan Sesleri

Ynt: Duster İç Mekan Sesleri bende serviste o plastik parcaların altına cıft taraflı bant koydurdum. ses kesildi.
  13. barbarosbasaran

Duster, Asx, Qashqai ?

Ynt: Duster, Asx, Qashqai ? montaj bu montajjjj :D
  14. barbarosbasaran

Duster, Asx, Qashqai ?

Ynt: Duster, Asx, Qashqai ? Benim duster ım ve arkadaşımın quasqai si :) bir profil fotografı. hangisi yakısıklı siz karar verin :)
  15. barbarosbasaran

Ankara'da Karşılaştığım Kırmızı Duster

Ynt: Ankara'da Karşılaştığım Kırmızı Duster bunlarda var :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri