baskentli1 kullanıcısının son içeriği

1. baskentli1

Arac Tavsiyesi Lutfen Yardim

Kesinlikle katilacagim once bi 4x4 edineyim ama
  2. baskentli1

Keske oyle bir imkanimiz olsa ama ufak ufak tanisacagiz sanirim ben dedigim gibi hard off road dusunmuyorum ama yinede arazi sever usta hemde dost hayal gibi :)
  3. baskentli1

Efendim ne guzel yazmissiniz icime su serpmekle beraber beni cesaretlendirdiniz aylardir kafa yoruyorum artik kader deyip buldugumu alacagim butun tecrubelerimi paylasacagim. Degerli vaktinizi ayirdiginiz icin cok tesekkur ederim
  4. baskentli1

Hocam agziniza emeginize saglik :) Cevap yazilmamasindan umidi kestigim icin gec gordum mesajinizi ve keyifle okudum. Samimiyetiniz ve zaman harcadiginiz icin cok tesekkur ederim :) Araca gelince hala almadim (bulamadim) ama butce ve talep konusu olunca tek secenek frontera cikiyor aksilik bu...
  5. baskentli1

Işıkdağı Kampı #kampankara

Bende merakla yanitlari izliyorum Evet ilk kamp varsayimiyla sifirdan anlatirmisiniz yada bu bilgileri iceren forum icerisinde ulasamayi beceremedigim bir konu varsa link atarsaniz oda olur ☺
  6. baskentli1

Kampçılığa Ilk Adım Çadır Tavsiyesi (İlk Çadır)

Hocam ne bileyim bende atladim hemen ama oyle teknik bilgi marka bilgisi falan yok malesef :) 2 gun once Cankirida yillik perseid metor yagmuru izlemek icin kamp yaptim ama cok siradan seyler benim icin. Standart alti bir cadir ve tulumum var 4 mevsim kullaniyorum hava sartlarina gore...
  7. baskentli1

Kampçılığa Ilk Adım Çadır Tavsiyesi (İlk Çadır)

Bende basligi gorunce birseyler yazarim sanmistim ama konu sahibi benden daha iyi biliyormus ben onun yazdiklarini arastirmaya basladim ☺
  8. baskentli1

Suskunluğum Asaletimdendir (konuyu Açan Erkek Ise)

Hocam aksam aksam kahkaha attim Sadece ben dusunmuyormusum boyle yalniz degilmisim yasasin Eskiden forumlar harikaydi hala gelenekci uyeler olsada simdilerde malesef durum bu.. Gecen acil birsey sordum uc ayda cevap gelmedi bahsettiginiz gibi bir kadin sormayi birak icinden gecirse yanitlara...
  9. baskentli1

Artvin Arhavi Mençuna Şelalesi: Kamplı Doğu Karadeniz Gezisi 2. Bölüm

Kamilet vadisinde harika bir yer.. Elinize saglik paylasiminizla yeniden hatirladik
  10. baskentli1

C Cevap nezaketiniz icin tesekkur ederim. Valla hala alamadim aliyim almayim diye diye yaklasik 6 tane frontera kacirdim hani su satilmayam elde kalan arizali araclar.. Biktim abi buralarda eskisi gibi degil kullanan fikir verir usta onerirdi eskiden simdi ayda bir cevap olursa oluyo :)...
  11. baskentli1

Opel Frontera Hakkinda Yorum, Nasildir, Yakit Tüketİmİ, Parça, Servİs, Tecrübelerİm

Hakkimizda hayirlisi yasayip gorecegiz artik bakalim :)
  12. baskentli1

Opel Frontera Hakkinda Yorum, Nasildir, Yakit Tüketİmİ, Parça, Servİs, Tecrübelerİm

Aynen 2.2 bakiyorum buldugum bir araci kacirdim elde bir tane kaldi hala kime sorsam elinde kalir diyor son kurusa kadar denklestirip arabayi alcam artik canima tak etti ama km iste 330binde araba
  13. baskentli1

Herkese merhabalar, gercekten yardima ihtiyacim var daha onceden mevcut konulara yorum yazarak sordum olmadi konu acarak sordum ama forumunun altini ustunu getirip okudum derken almak istedigim arac satildi.. Dostlar Opel frontera 2.2 alacagim bir tane daha buldum ama bu arac 330 binde sahibi...
  14. baskentli1

Opel Frontera 2.2 Ve Delirmek Uzere Olan Bir Ben..

Degerli fikirleriniz icin cok tesekkur ederim. Bu konuyu actigim da butcesi kisitli kafasi karisik bir acemi olarak cok magdur durumdaydim,her kafadan farkli sesler vardi ve benim butcem arac fiyatina ucu ucuna denk geliyordu yani aldim diyelim bir arizasi varsa vay halime :) Malum siteden...
  15. baskentli1

Opel Frontera 2.2 Benzin(+lpg) İçin Ankara'da Motor Ve Mekanik Ustası Arıyorum

Eski konu ama ne oldu bu usta ile gorusmeniz tecrubeleriniz nedir?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
Kayra açık

Çevrimiçi üyeler

Geri