baturalpoghan kullanıcısının son içeriği

1. baturalpoghan

Kaliteli Kamp Alanı Bilen???

istanbul sınırları içerisinde bir etkinlik planlamıştık, ancak istediğim özellikte yer bulamadım elbette. Zaten etkinlik iptal oldu sonrasında.. Araştırdığım Şile'de saklıkoy var hizmetleri orta sınıf olan orayı önerebilirim. Çatalcada birkaç yer vardı. Genel olarak şu kanaate vardım en iyi...
  2. baturalpoghan

Çok teşekkürler herkese
  3. baturalpoghan

Land Rover Discovery Sport Gerçekten Muhteşem Bir Araç Olmuş ...

Araç Discovery Sport değil 2017 Yeni kasa Discovery Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  4. baturalpoghan

Selam arkadaşlar, Şirket müşterileri için bir kamp etkinliği planlıyorum, bunun için de çok kaliteli bir kamp alanı araştırıyorum, hatta tabiri caizse biraz lüks olabilirse güzel olur. Lüks derken zaten genel olarak çadırlarda kalınacak, ancak 7/24 sıcak su, çok temiz tuvaletler, içinde şarap...
  5. baturalpoghan

Ssangyong Actyon Sports 2009 6AT 4x4 5" yükseltme - 265 70 17 BF Goodrich AT KO1 12k Goliath

Ssangyong Actyon Sports 2009 6AT 4x4 5" yükseltme - 265 70 17 BF Goodrich AT KO1 12k Goliath
  6. baturalpoghan

Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi

www.ssangyongteam.com her şeyi burada bulabilirsiniz
  7. baturalpoghan

Grand Cherokee 4.7 V8 Yardim

Mussodan soğutur adamı. Sent from my iPhone using Tapatalk
  8. baturalpoghan

Hocam araç çok güzel, bir öğrencimde vardı, baya da para harcamıştı donanımlarına, keyifli araçtır, ikinci araç olacağı için de rahat bir kullanımı olacak, parçaları Ankara'da konsolos çıkmalarından dolayı bi hayli bulunabilir sıkıntı pek çekmezsiniz. Aracı sadece gezilerde kullanacağınız için...
  9. baturalpoghan

Hocam herkesin zevkleri renkleri ayrıdır, beğenen o aracı alır, beğenmeyen almaz, bir süredir offroad eğitimleri veriyorum birçok araç gördüm, hepsinin birbirine göre birkaç üstünlüğü var illaki, ama burada arkadaşın bahsettiği profesyonel bir offroad aracından çok yeri geldiğinde ben her yeri...
  10. baturalpoghan

Tamirciden Kovuldum :(

Dayı baya egoistmiş D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. baturalpoghan

Sanziman sorunum var sanirim

Kardeşim selamlar, kendi actyon sportsumda şanzıman sorunu ben de yaşadım, dediğin gibi yığılmalar vs meydana geliyordu ara ara da kendiliğinden boşa düşüyordu vites.Otomatik şanzıman revizyonu yaptırdım komple, tork konvektörü, balatalarım ve valf gövdem değişti. Ve aracım sadece 90000 kmdeydi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri