BayKukla kullanıcısının son içeriği

1. BayKukla

Panelvanımla Her Yol Kenarında Konaklayabilir Miyim?

su: hayratlar wc: minimal beslenilince 2-3 günde bir şehirdeysen umumi tuvalet kullanmak duş: otelle anlaşma elektirik: güneş paneli sistemi Toplumdan uzaklaşmak isteyen için bunlar o kadar da önemli bir sorun değil. mesela eş arzu etseydim bunlar sorun olarak görür ve hedonizme sarılırdım...
  2. BayKukla

muhit önemli haklısınız. yazın sezonluk iş neredeyse oraya gitmek kışın da karavanda sipariş tasarım işleriyle yani fazla bir beklentim olmadan yaşamak istiyorum. Şuan hiç olanağı olmayan anadolu taşra illerinden birindeyim. 2+1 bom boş bir evim var. benim hayat görüşüm için fazlalık. Üstüne...
  3. BayKukla

o halde yapılacak tek şey. gidilen şehrin ormanlık tenha yerlerinde ekstradan nokta aramak gerekiyor.. Bu da o noktayı bulmak için her seferinde fazla mazot masrafı demek. minimal yaşamak istiyordum ama toplum illa yerleşik hayata zorluyor. Aracı almayı düşünüyordum. Boşuna masraf yapmayayım...
  4. BayKukla

Mitsubishi L300 panelvan ile tam zamanlı karavan hayatı yaşamayı planlıyorum. Şehir merkezlerinin yakınındaki mahalle yol kenarlarında her gittiğim yerde tek seferlik bir kaç ay konaklamam bir sorun yaratır mı?
  5. BayKukla

Karavana Taşınacağım Yardım.

L300 veya H100 arasında kaldım ama yine de fazla bir bütçeyi aşamıyorum. Daha uygun bakmaya devam. Şuan bir gelişme yok.
  6. BayKukla

Kolluk kuvvetlerinin bulunduğu şehir içi ve yakınlarında konaklamayacağım. Halihazırda büyükşehirde yaşamıyorum. Taşra bölesindeyim. İzole derken bundan bahsetmiştim. bu sebeple rahatsız olan da olmayacaktır. Keza buna bağlı olarak da sosyalleşmeyi gözümüzde çok büyütüyoruz. işimi internet ile...
  7. BayKukla

evet elimdeki bütçe ile zor arkadaşlar. bartek in bahsettiği gibi parça parça oluşturacağım gibi görünüyor. Detaylı adımları sıraladığın için de teşekkürler. işim biraz koalylaştı diyebilirim. kafa yoran herkese teşekkür. tekerinize taş değmesin.
  8. BayKukla

Merhabalar uzunca bir süre siteye kayıt olmadan buradaki tüm gönderileri okumuş kararınca bilgi sahibi olmuş birisiyim ve şimdi hayatımı tamamiyle izole edebileceğim şekilde oluşturmak istiyorum. Sorum şu; uzunca bir süre sıkıntı çıkartmayacak bir araç arıyorum ve mümkün olduğunca uygun...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,919
Kayıtlı Üye Sayımız
166,700
Kaydolan Son Üyemiz
olcayozan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri