Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kışla-Nergislik (09.12.2012)
Vinç konusu bende hala netleşmedi. Vinç yarınki gezi için olmazsa olmaz mıdır? Hava açıyor gibi netleştirebilirsek bende katılmak istiyorum. Sizden haber bekliyorum iyi günler...
Ynt: Hatay Off-Road Grubu: Sarıkaya Tırmanış Etkinliği Duyurusu (25 Kasım 2012)
Sertaç özellikle iletişim konusunda sağladığın destek ve imkan süperdi, teşekkürler.....
Ynt: Hatay Off-Road Grubu: Sarıkaya Tırmanış Etkinliği Duyurusu (25 Kasım 2012)
Haftasonu gerçekleştirdiğimiz geziden çok keyif aldım , başta Menderes Bey olmak üzere planlayan davet eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Şimdiilik cep telefonu ile çektiğim resimleri paylaşacağım en kısa sürede...
Menderes Bey,
Selamlar , geçen haftasonu aracımı kullanırken 4 çekerde bir problem olduğunu fark ettim difrensiyele güç aktarılıyor fakat ön tekerlerde çekiş yok. Problem sanki hub da gibi haftasonu konuyu çözebilecek bir usta bulabilrisem bende ayın 25 inde geziye katılmayı planlıyorum...
Ynt: Hatay Off-Road Grubu İletişim Bilgileri
Herkese selamlar ben Burak Yamanoğlu, 33 yaşındayım aslen Kdz. Ereğliliyim. 2004 yılından beri İskenderun Demir ve Çelik A.Ş. Çelikhanesinde proses mühendisi olarak çalışmaktayım. 6 yıllık evliyim 4 yaşında bir kızım var. Yaklaşık 2 ay önce...