bcercan kullanıcısının son içeriği

1. B

balkan turu

Ynt: balkan turu merhaba; bu aralar bende balkanlara gitmeyi düşünmekteyim, siz gittinizmi? gittiyseniz bu sorduğunuz soruların çoğunun cevabını bende çok merak etmekteyim, forumda paylaşırsanız çok sevinirim :)
  2. B

bayramda iran nahcivan gürcistan civarlarını rotasız 4 veya 5 günlük gezi

Ynt: bayramda iran nahcivan gürcistan civarlarını rotasız 4 veya 5 günlük gezi merhaba, bende kurban bayramı öncesi iran'a gitmeyi planlıyorum, tecrübelerinizi biraz paylaşabilirmisiniz acaba?
  3. B

italya da araba kiralama

Ynt: italya da araba kiralama haklısınız dikkatlı olmak lazım :)) tekrar teşekkürler yarın uçuyoruz nasipse varsa italyadan bi isteğiniz elimden gelecek bişeyse yapmak isterim.
  4. B

italya da araba kiralama

Ynt: italya da araba kiralama avis kabul ediyorsa bunlarda eder inş şansımızı deniyecez durup dururken boş yere bi kağıt için 250 lira vermek istemiyoruz. kiraladğımız esas firma "Sicily By Car" içiş umarım mafya değildir :D
  5. B

italya da araba kiralama

Ynt: italya da araba kiralama hoşbulduk İlhami bey, bu soruları sormakta biraz geç kalmış olduğum için telaştan hiç aklıma gelmedi kendimi tanıtmak , forumunuzda yeniyim google da arama yaparken buldum, burda kendimi tanıtmam uygun olurmu bilmiyorum ama kısaca kendimden bahsediyim. Adım Ercan...
  6. B

italya da araba kiralama

Merhabalar; biz üç arkadaş bu ayın 16 sında romaya gideceğiz, bilet ve vizelerimiz tamam, orada araba kiralayıp roma,pisa,floransa,rimini,venedik,ljubiyana,budapeşte,bratislav,viyena ve tekrar italyaya dönüp milanda aracı bırakıp dönmeyi planlıyoruz. internetten yaptığım araştırmalarda günlük 40...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,932
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri