BeeDriLL kullanıcısının son içeriği

1. B

M1 Ruhsatli Motokaravan Ehliyeti

Arkadaşlar bildiğimiz gibi M1 ruhsatlı Motokaravanlari kullanmak için B sınıf ehliyet yeterli oluyor ancak etrafımdaki bazı arkadaşlarin B sınıf ehliyetin arkasındaki D1 geçerlilik süresine dikkat edilmesi gerektiği B sınıf ehliyetin geçerliliği 10 yil olmasına ragmen ehliyetin arkasındaki D1...
  2. B

Akıllı Charger/inverteri Lifepo4 Aküye Göre Ayarlama

Akünün cıkısına 15a cam sigorta koymustum...ayarları akü tipi user secerek charge voltajını 28v yaptım bagladım calıstırdım ama cok kısa sorede sigorta attı...buzdolobı fise takılıydı...sanırım ilk kalkısta cektigi akım attırdı diye dusunuyorum ptesi 20 yada 25 a lik sigorta alıp deneyecem...
  3. B

Akıllı Charger/inverteri Lifepo4 Aküye Göre Ayarlama

Arkadaşlar satın almış oldugum karavanda markası belli olmayan arayuzu gordugum diger markalarla aynı olan 24v 3000w 60a akıllı charger/inverter var.Bunun ayarlarını 24v LiFePo4 aküye göre degiştirmem lazım internette yaptıgım araştırmalardan verimli bi sonuç alamadım bu konuda bilgisini...
  4. B

Kaz Dağlarında Karavan Için Uygun Yerler Tavsiye Edermisiniz?

Tüm karavanci arkadaşlara selam olsun.Aranıza yeni katıldım. Elektiriği ve suyu uzun süre yeterli motokaravanla yazın geri kalan günlerini Kaz Dağlarında uygun bir yerde geçirmek arzusundayım. Problem yaşamayacağım kovulmayacağım ücretsiz sakin yer tavsiyesinde bulunursanız sevinirim.Şimdiden...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR