Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Planım şöyle: Bişkek, Almatı, Astana ve Omsk şeklinde. Ancak bu rota içerisinde önerebileceğiniz başka yerler varsa yazmanızı rica ediyorum. Süre olarak 8-9 gün yeterli olabilir mi? Pegasus'un hem Bişkek'e hem de Omsk'a uçuşu var. Dolayısıyla gidiş-gelişi uçakla yapmayı planlıyorum.
Arkadaşlar hafta sonu için Selanik gezisi planlıyorum. Otobüs ile gidip geleceğim. Aramızda prosedür açısından tecrübeli arkadaşlarımız var. Onlara birkaç sorum olacak. Cevap yazarlarsa sevinirim;
1- İspanya Schengen vizem var. 3 aylık vermişlerdi. Hala geçerli. Multiple yazıyor. Bir sorun...
Ynt: İlk Yurtdışı Gezim: Prag
Arkadaşlar ben de Prag gezim sırasında dövizle ilgili bir olay yaşadım. Döviz bürosundaki hanıma 1 euro nun kaç kron olduğunu sordum. 18 dedi. Daha sonra arkadaşlarımla konuşurken görevli "Ne kadar euro bozduracaksınız?"dedi. Biz de 200 euro civarında olduğunu...