bekirksk kullanıcısının son içeriği

1. B

4*2 110 dci yakıt

Ynt: 4*2 110 dci yakıt tuzlada yaşıyorum ama iş icabı aslen ksk liyim doğma büyüme:)
  2. B

4*2 110 dci yakıt

Ynt: 4*2 110 dci yakıt evet ksk li hemşerim önceki arabam otomatikti vw boraydı bu araç ise hem düz hem yüksek henüz alışamadım onunda etkisi var kalkışlarda olsun vites geçişlerinde olsun otomatik araba gibi gaz veriyorum araba şaha kalkıyor aracı alırken düşüncem 5,5 lar olduğundan 7,3 çok...
  3. B

Macera Paketim ve Yeni Kolçağım.

Ynt: Macera Paketim ve Yeni Kolçağım. 7 aralıkta aldım 4*2 110 deri paket,güvenlik paket,look paket 42000tl ye ama kolçak yok edition hemde
  4. B

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi bekir koç 4*2 110 dci deri ,güvenlik,look paketli uzun zamandır takipteyim aracım 1 ay önce aldım şuan 2000 km de herkese saygılar...
  5. B

4*2 110 dci yakıt

Ynt: 4*2 110 dci yakıt birşeyler daha soracağım kokpiti kapı içlerini komple yenilemek istiyorum böyle birşey deneyen var mı? araç içi plastik parçaların tümünü deri kaplatmayı düşünüyorum internet araştırmaları yaptım 2000tl civarı nasıl olur değer mi sizce?
  6. B

4*2 110 dci yakıt

aracım 1 aylık aranıza yeni katıldım ama uzun süredir sessiz sedasız takipteydim. çok güzel paylaşımlar var herkese teşekkürler. ancak yakıtım çok yüksek şu ana rodaj aşamasındayım biliyorum ama yoğun olmayan traffikte kullanıyorum aracı iztanbul tuzladayım buna rağmen yakıyın 7,3 ün altına hiç...
  7. B

buda benim dusterr

Ynt: buda benim dusterr uzun zamandır ses çıkarmadan takip ediyordum yakıt meselesine gelince yazayım dedim benim ki 4*2 laurette full paket daha rodaj olayı bitmedi sanırım aracım henüz 2000km de yakıt 7,3 ün altına düşmüyor istanbul tuzladayım öyle aşırı bir trafikte yok buralarda 5000 den...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri