Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uzun soluklu yolculuklara başlamadan önce temel motor prensipleri ile ilgili özel ders veya kurslar almanız yönünde olacaktır. Buna ne gerek var? Araçlarımız bazen ufak dokunuşlarla hallolacak sorunlar çıkarabilir. Bunların haricinde olası sorunları ile gidebileceğiniz mesafeyi belirlemenizi...
Hyundai serisinin satış fiyatını koruyamadığı yönünde düşüncelerim var. Bunu diğer araçlarına baktığımızda çok daha rahat görebiliriz. Bana kalırsa 1'inci tercih: Skoda ikinci tercih ise Peugeot diyebilirim.
Eğer bir araç alıyorsanız veyahut yaptırıyorsanız lütfen çirkef olunuz. Aklınıza gelen,gelebilecek her türlü soruyu sorunuz, açıklama isteyiniz. Hatta aracınızdan çıkan parçaları talep ediniz. Bu gibi bir çok konuda hassas olunuz. Profesyonel bütün garajlar bu saydıklarımı sizinle seve seve...
Fiyatların bu şekilde artması çok normaldir. Çünkü bu araçların diğer araçlara göre alımı daha zordur. Ayrıca arz talep meselesi ile doğrudan orantılıdır. Wolkswagen'in Beetle serisi 3-5.000 ₺ iken şimdi hurda bazında olanı 10-000 ₺ başlıyor.
Evet, araba gerçekten güzel olmuş. Yapan ekibin eline,koluna sağlık. Bir çok arkadaşta fiyat sormuş kısaca özetliyeyim; Modifikasyon olarak çok fazla işlem görmüş dersem yalan olur. Rahatlıkla 10.000 - 20.000 TL arasında yapılabilir.
Bana kalırsa taşıtınızın iç döşeme ve modifikasyon işlerini kendiniz yaparak maliyeti düşürebilirsiniz. Ben sizin yerinizde olsam sadece motor ve alt düzen bakım/onarım işlemlerini ustaya yaptırırım. Elektrik bilginiz yoksa ise birde elektrik aksamını ustaya gösteririm. Diğer kalan kısımlar ise...
Aradığınız cevabı bu kadar az bilgi paylaşımı ile almanız mümkün değildir -ki ortalama fabrikasyon değerler ile standart cevaplar verilebilir; Yakıt tasarrufu taşıtınızın bakımı ve sizin kullanımınız ile ilgilidir. Dolayısıyla en doğru cevap yine kendinizde olacaktır.
Merhabalar;
Bu araçların bir orijinal üretimi birde üretim lisansı adı altında otokar üretimi olanı var. İkisi arasında da hiç bir fark yok. Devlet dairelerinden ihale usulü ile alacağınız araçlar ya ülkemiz sınırlarında üretilmiş yada ithal gelmiş olacaktır. Esasen bütün araçlar için bu...
Merhaba;
Bu ve türevleri araçlar her zaman ilgi odağı olmayı başarıyor. Burada önemli olan bu aracı hangi maksatla almak istiyoruz? Bir çoğumuz gündelik araç olarak da kullanmayı düşünüyor(!) -ki kullanılabilir ama ne kadar değişime soksanız da otomobil konforu alamazsınız; Kamp yapmayı sever...