beric dondarrion kullanıcısının son içeriği

1. B

Eylül Ayı Likya Yolu

Ynt: Eylül Ayı Likya Yolu benim tavsiyelerim şunlar: -öncelikle likya yolunu kesinlikle küçümseme, bazı etapları gerçekten çok zorlu, bir günde 15-20 kg yükle 1500 metre tırmanışlar var. -etapları kitaba(kate clow) bağlı kalarak yürürsen çok uzun sürüyor (1 ay gibi bişey), zamanın ve paran...
  2. B

Likya Yolu Uzamış Mı?

arkadaşlar yolu tamamladık diye sevinerek hisarçandır'a girdik ama karşımıza başka bir tabela çıktı. ismini hatırlayamadığım bir yere 29-30 km yazıyordu.
  3. B

Antalya - Kalkan'da Arabayı Bırakacak Yer

Ynt: Antalya - Kalkan'da Arabayı Bırakacak Yer kendi soruma kendim cevap vereyim : en iyisi yürüyüşe kaş'dan başlamak. kalkan-kaş arasını en son zaman kalırsa yürümek
  4. B

Antalya - Kalkan'da Arabayı Bırakacak Yer

merhabalar; 2 sene önce fethiye- kalkan arasını yürüdük. mayısın başında kalkan - hisarçandır arasını yürümeyi düşünüyoruz. fazla uzatmadan sorumu sorayım: araba ile kalkan'a geleceğiz, arabayı 20 gün civarı burda bırakacağız, nerde bırakabiliriz? otopark falan bulunur mu kalkan'da ?
  5. B

2013 Likya Yolu Yolcuları..

Ynt: 2013 Likya Yolu Yolcuları.. önümüzdeki ay bi kaç işimi açıklığa kavuşturabilirsem bende aynı zamanda, aynı etabı yürümeyi düşünüyorum. başlığı takip ediyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,924
Kayıtlı Üye Sayımız
166,704
Kaydolan Son Üyemiz
webesten07

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri