Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar yeni konu açmak istemedim bir sorum olacaktı bu defender lerde kapı boyutları aynımı benim kapıda üstten çok az bi açıklık var yağmurlu zamanlarda su giriyor buna ne gibi bi çözüm bulabilirim.
Şanzıman sağ altta h konumunda normal yerinde yani ses var lastikleri degistirmistim 750 ye16 lastik vardi onceden suan 650 ye16 var lastik disli oldugu icin ses geliyor diye dusunduk cunku lastigi takinca basladi o ses
Arkadaşlar bugun hafif bir egimi olan rampada denedim araci arazi vitesini bosaa alinca birazdaha rahat gitti arabaama tam istedigim gibi degil araba siyah duman atiyo nedeni neler olabilir
Şanzumanda ilk aldigimdan beri 3 ten 2 ye ve 2 den 1 e vites duserken zor geciyor ve sanki disli sesi geliyor ama bu aldigimdada vardi. Dediklerini kontrol edecem yorumun icin tesekkurler bir sorum daha olacak 1991 model 2.5 duz dizel dir aracim motor yag dolum kapaginin ordan yag atiyor ne...
Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim askeriyeden ihale ile defender aldim 8 senedir kullaniyorum henuz motoruna elletmedim ama bir sorunum var arac onceki gibi gitmiyor bosa aldigimda egimli bir rampadan inerken cok guzel gidiyodu ama simdi gitmiyor sanki kendi kendine fren yapiyor gibi fren...