Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi)
Öncelikle kolay gelsin başından beri ilgiyle takip ediyorum. Bir şey sorucaktım ben, güneş panelleri tam dolu olduğunda ne kadar sürede boşalıyor acaba, saat olarak vericek olursak kaç saatte boşalıyor ? Pek bir bilgim olmadığı için soruyu...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS)
Teşekkürler İsmail bey. Yeterince açık ve güzel bir uygulama olmuş. Ben yeni yeni merak duymaya başladım karavana onun için bilgi edinmek istiyorum. Sizin karavanınız bana çok iyi bir örnek oldu yerleşim planı olarak 3 aşağı 5...
Ynt: kia retona
Araç Ssangyong Korando'ya da benziyor.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ssangyong-ssangyong-korando-3-2-otom-61685013/detay
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS)
Hayalimde canlandırdığım karavanın yapım aşamasını sizin sayenizde görmüş oldum teşekkür ederim. Bitmiş sayılır artık ama yinede kolay gelsin.
Ynt: KARAVANA UYGUN DEFENDER 4X4
Merhaba moderatör bey, Silmemiz için link verin demişsiniz ama bence kendinizin yorum yaptığı ilanlara bakmanız yeterli. !!! Arkadaşlar bu konuda haklılar. Siz yeni üyesiniz diye hatırlatıyorum demişsiniz birde peki ama daha eski üyeler neden link veriyor...