BerkukS kullanıcısının son içeriği

1. BerkukS

Kampçı Var Mı Kampçı :)

Bir aralar bir grup vardı ama etkinlik yapılmaması sebebiyle hayırlı cumalar grubuna döndük, zaten bildiğim kadarıyla da (ben dahil) çoğu kişi çıktı gruptan. Whatsapp grubu yerine buradan plan yapmak daha mantıklı gibi açıkçası, ben burada yaptığım planlarla daha çok kampa katıldım :) Bu aralar...
  2. BerkukS

Eskişehirde Kamp Arkadası

Ah! Bir kaç yıl önce hevesle ben atlardım ama Eskişehir eskide kaldı :/ Ama istersen İstanbul'dan doğuda (Yalova Bursa vs) yaptığımız kamplara bize katılabilirsin birini bulamazsan orada :) Not: Sohbetler ağır geyik içerir, yorar ama genelde sana sarmadığımız sürece eğlencelidir!
  3. BerkukS

Haftasonu Yalova Gezmesi!

Merhabalar! Biraz acil, ayaküstü oldu kabul, ama bu haftasonu kampa gidesim geldi birden! Yalova'daki Teşvikiye köyü tarafını gözüme kestirdim, aksilik çıkmazsa yarın sabahtan gidip bir gün kalıp pazar akşam döneceğim. Bölgeye dair hiçbir fikrim yok ama bol yürüyüşlü ve yorulmalı olacağı kesin...
  4. BerkukS

Tekrar Merhaba!

Uzun bir aradan sonra tekrar İstanbul'a döndüm, bu sefer Anadolu Yakası - Kurtköy'deyim! Çoğu hafta sonu boşum ve bu civardaki kamp yerlerini gezip görmek istiyorum; planlarınıza büyük bir neşeyle dahil olunur, varsa bölgeye ait deneyim ve önerileriniz itinayla dinlenir, hiçbir şey yoksa da...
  5. BerkukS

Salda Gölüne Gidiyoruz.....

Tüh ya, konuyu yeni gördüm :/ Orada halen birileri varsa yarın atlayıp gelebilirim yanınıza, iki gün bir gece hiç yoktan iyidir ne de olsa :D
  6. BerkukS

Yoksa Kampçı Kalmadı Mı??

aslında yapılıyor, buluşmalar oldu fakat yaş aralığı ve iş durumları sebebi ile çoğu insan (ne yazık ki ben dahil) düzenli takip edemiyorlar siteyi, tanışma amacıyla toplanma da bir iki kez ertelenince biraz yalan oldu işler bu yıl için :P Ama yazın bir grup kampçı güzel etkinlikler yaptı, hatta...
  7. BerkukS

Yeni Katılana Chopper Önerisi

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim öncelikle:) 1 ay kadar süren arama tarama fikir alma ve çabalamanın ardından Keeway SS250 chopperda karar kıldım ve aldım. İlk makine olarak hem Çin hem ucuz hem de yeterince sağlam olan bu makinede motoru tam öğrenene kadar (bir sene kadar) herşeyi yapıp...
  8. BerkukS

Kurban Bayramı (2016) 9 Gün Ankara -bolu Bölgesi Kamp Etkinliği

Zaten bu bayramda kamp atan veya yola çıkan bütün gruplara uğrayıp hepsiyle tanışmak istiyorum :)
  9. BerkukS

Kurban Bayramı (2016) 9 Gün Ankara -bolu Bölgesi Kamp Etkinliği

hocam planınız çok güzel, ve sanırım bi' yerlerde denk gelebiliriz sizlerle, kesin uğrarım yanınıza son günlerinizde :)
  10. BerkukS

Kamp Arkadaşları ...

çok başarılı bir tarih ve plan arkadaşlar :) belki 13'üne sarkabilir benim gruba katılmam, ama katılırım aksilik çıkmazsa :)
  11. BerkukS

Artık Vaktidir!

Arkadaşlar daha önceki zamanlarda beni etkinliklerinizden geri tutan bütün meşguliyetler bitti, ve motorumu da altıma çektim! Kar düşene kadarki sürede (hatta o zaman bile) yapacağınız bütün kamp tekliflerine açığım :) Mesela bayram için istanbul'dan izmir- aydın-muğla tarafına gidecek...
  12. BerkukS

Kamp Arkadaşları ...

Çok geçmiş olsun :/ Yapabileceğimiz birşey var mı gezenbilir'liler olarak :)
  13. BerkukS

Halen bir cevap bekliyorum sevgili forum üyeleri :)
  14. BerkukS

Hepinize merhabalar. Önümüzdeki ay itibari ile ehliyetimi almış olacağım, ve chopper tarzı motor almak istiyorum. Bir süredir araştırıyorum ve genel yorumların Hyosung 250 ve Kymco Venox 250 etrafında toplandığını gördüm. Geçen hafta birisi aklıma Jinlun 250'yi sokana kadar ikisinden birini...
  15. BerkukS

Kampçı Var Mı Kampçı :)

Ya arkadaş ateşi ben yaktım, ama katılamıyorum konuya! Ne acı :(

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz