Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: suziki vitara 20 v6 lpg de nekadar yakar
öncelikle ilginize teşekkür ederim galiba benim yakıt problemim var 215 65 16 lastik ebatı geriye kalan heryeri orjinal fabrikadan çıktığı gibi duruyor ne yükseltmesi var nede vinci şuan şehir içi 450 yakıyor araziye girersem 4x4 kullanırsam500 550...
Ynt: v6 bobin arıyorum
oğuz bey yine ben :) herşey tamam v6 oldu bir canavar ama ufak bir sorun kaldı bobinlerin ucuna takılan boji ile bağlantı sağlayan uzun parça onu arıyorum yardımcı olursanız sevinirim bulduğum yerde bobinle takım satıyoruz diyorlar tek bobin ucunu vermiyorlar
oğuz bey benzinde araç on numara hiç sorunu yok lpg de hafif yollu bir tekleme var aslında çokda önemli deyil ama illde canımı sıkıyor kafama takıldıya lpg de makinaya bağladık otomatik kalbirasyon yaptık ama yinede hafif tekliyor sizce arzayı nerede aramaya başlayayım :)
oğuz bey selamlar söylediklerinizi sırayla yaptım bobinler sağlam bojiler sağlam 0.70 yanlız bobinlerin yay ve metal aksamlarında küflenme ve oksıtlenme olmuş temizledik ve taktık şimdi daha iyi yanlız yine hafif bir tekleme yapıyor önemsiz ama illede kafama takılıyor...
oğuz bey çok doğru söylüyorsunuz doğru ustayı bulmak zor oluyor bu sebeplerden dolayı araçtan insanı soğutuyorlar ilginiz için teşekkür ederim söylediklerinizi yarın sırayla yapacağım
MEGAN BOBİNİ 2 FİŞ BENİNKİ ÜÇ FİŞ OLMADI AYRICA BEN ANTALYANIN İLÇESİNDEYİM BURADA BU TÜR ARAÇLARDAN PEK ANLAYAN YOK BİR USTAYA BAKITTIM BOBİN DEDİ ONA GÖRE YOLA ÇIKTIM ARACIN SORUNU LPG YE GEÇTİĞİZAMAN ARADA BİR TEKLEME YAPIYOR ARAÇ SOLLARKEN ANİ BİR GAZA BASTIĞIM...
arkadaşlar bunlar japon çin ve tayvan japon 350 tl çin 50 tl tayvan 80 tl tanesi çin ve tayvan kullananlar varmı aranızda japon harici sorunlu diyorlar