biberon kullanıcısının son içeriği

1. B

nissan terrano 1 şanzıman hakkında yardım

Ynt: Nissan Terrano 1 Şanzıman Hakkında Yardım 2001 Nissan Terrano II 2.7 TD kullnıcısıyım. Araç ilk hareket ettirildiğinde yani motor şanzuman ve diğer yürür aksam soğuk iken genel olarak 20 KM hızı geçince tahminimce arazi vitesinden yada şanzumandan hiç kesilmeyen "çırrrrrrrrrrrrrr" sesi...
  2. B

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey Teşekkür ederim ttogan. Zaman geçtikce ve araç ile daha da ilgilendikçe bilgi sahibi olmaya başlıyorum. İlgi ve alakanız da ayrıca sevindirdi beni. Siteyi ve konuları elimden geldiğinde takip etmeye çalışacağım. Soruna gelince Ön difransiyel keçesi ömrünü...
  3. B

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey Teşekkür ederim. Güneşlikleri açıp kapadım bir kaç kez ama dikkatli incelemedim :P Tekrar teşekkür ederim ilginiz için yarın gündüz bakacağım.
  4. B

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey Selamlar, 2 aylık terrano kullanıcıyım. Ara. hakkında neredeyse hiç bir şey bilmiyorum. Aldığımız yer güvenli. Araç çok temiz bakılmış, garaj aracı vs... hani bir de arazi vitesi var ya :) merakımızdan nasıl oluyormuş dedik kurcaladık. Kurcaladık ama bu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,988
Kayıtlı Üye Sayımız
166,736
Kaydolan Son Üyemiz
S_Erdem

Çevrimiçi üyeler

Geri