birakbuisleri kullanıcısının son içeriği

1. birakbuisleri

5 Günlük Phuket Için Öneriler

Sabırla tecrübelerinizi aktardığınız için çok teşekkür ederim. Bunları hemen aklımın bir köşesine not ediyorum. Bangkok için otel baksak iyi olacak bu durum, ben de 1 gün için zor ve saçma olacağını tahmin etmiştim. Tekrar teşekkürler.
  2. birakbuisleri

5 Günlük Phuket Için Öneriler

Selamlar; Kurban bayramında 2 kız arkadaş 5 günlük Phuket turuna gidiyoruz. Oraya gitmiş, havasını solumuş arkadaşlar, özellikle güvenlik tedbirleriyle ilgili bilgilendirme yaparsa çok sevinirim. Bir de günü birlik uçakla Bangkok'a gidip az da olsa gezmek mümkün mü? Yoksa 1 gece kalmak mı daha...
  3. birakbuisleri

Eskişehir Yakınlarında Uygun Kamp Alanı

Ynt: Eskişehir Yakınlarında Uygun Kamp Alanı Merhabalar; Yedigölleri biz de araştırdık ama bungalowların tamiratı dışında çadıra da izin verilmediğini söylediler. Çevre düzenlemesi yapılıyormuş.
  4. birakbuisleri

ücretsiz kamp alanı bilgisi

Merhabalar; Yarın sabahtan cumartesi sabahına kadar ankara'ya yakın bir yere kamp yapmaya gitmek istiyoruz. Uzun araştırmalar sonunda çamkoru'ya karar vermiştik ki bugün bir telefon görüşmesi sonrası kişi başı gecelik 10 tl gibi bir para istediler bizden. Gerçekten şaka gibi. Durum böyle olunca...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.