bkalkan kullanıcısının son içeriği

1. B

Mikro Camper Yardımı

Belirttiğiniz gibi inşallah fazla üzmeyecek bir araç denk getirebilirim. Teşekkürler.
  2. B

Mikro Camper Yardımı

Kemal Bey merhaba, Öncelikle düğün işleriniz hayırlı olsun, umarım herşey gönlünüzce olur. Araç için verdiğiniz bilgiler hastanın aradığı ilaç niteliğinde. Bende Doblo Maxi için bu tarz duyumlar almıştım, ancak kullanan birinden bunları duymak daha iyi oldu. Şimdi sıra geldi, araç mevzuunu...
  3. B

Mikro Camper Yardımı

Bülent Bey, Çok güzel dizayn edilmiş, oldukça kompakt ve kullanışlı. Araçta galiba VW Caddy. Umarım cümlesiyle beraber bizlere de nasip gönlümüzdeki...
  4. B

Mikro Camper Yardımı

Bülent Bey merhaba, Ben daha önceden her 2 markanında binek tipi farklı arabalarını kullandım. Aynı segmentte olan araçlar için kalite, konfor ve güvenlik yönünden kıyasladığımda Ford kesinlikle Fiat tan çok daha iyiydi. Ancak yedek parça, bakım ve km yakıt tüketimleri açısından baktığımda Fiat...
  5. B

Mikro Camper Yardımı

Kamil Bey, Yaptıklarınızı bir solukta okudum. Opel Combo için yaptıklarınızın resim kayıtları siteden silinmiş maalesef. Eğer varsa onların resimlerinden seçerek mail (baris_kalkan@yahoo.com) ya da whatsapp gibi bir kanaldan gönderebilir misiniz. Bu görseller bana ilham verecektir diye...
  6. B

Mikro Camper Yardımı

Kamil Bey merhaba, Şimdi yaptıklarınızı inceleyeceğim. Eminim çok değerli bilgilere ulaşacağım. Bu arada araç işini netleştirebilirsem dizayn konusunda sizinle muhakkak irtibata geçeceğim. Saygılar,
  7. B

Mikro Camper Yardımı

Necdet Bey merhaba, Linki inceledim, güzel tasarımlar var. Çok teşekkür ederim.
  8. B

Mikro Camper Yardımı

Yücel Bey, Bilgilendirme için teşekkürler. Ben de yakın çevredeki etkinliklere katılmak istiyorum. Bu sayede siz değerli dostlarla tanışmak fırsatım olacak. Bilgiler için teşekkürler.
  9. B

Mikro Camper Yardımı

Yücel Bey merhaba, Hoşbuldum. Öncelikle motive edici bu yazınız için teşekkür ederim. Benim de fikrim bu işin gönül işi olduğu. Gönül de bu ateş varsa, bir otomobil bile bir karavan olabilir diye düşünüyorum. Çekme karavandan da bahsettiğiniz nedenlerden dolayı kafamda hep soru işareti vardı ve...
  10. B

Mikro Camper Yardımı

Sevgili Mayıstosböce, Öncelikle hoşbuldum diyor ve yol gösterici cevabınız için teşekkür ediyorum. Attığınız resimler benim de yapmayı planladığım tasarımlardan ve gayet şık duruyorlar. Anladığım kadarıyla trafik işi belirsiz, onun dışında da doblo biraz daha aklıma yatıyor. Gerek yakıtı...
  11. B

Mikro Camper Yardımı

Merhaba, Ailenize yeni katıldım ve umuyorum konuyu doğru foruma açmışımdır, değilse taşınması konusunda yardımlarınızı rica edeceğim. Öncelikle forumdaki bilgilendirmelerin benim gibi yüreğine bu ateş düşmüş pek çok kişi için inanılmaz bir kaynak olduğunu belirtmek ve teşekkür etmek isterim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,918
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri