bluebeyaz kullanıcısının son içeriği

1. bluebeyaz

Yine Yeniden Frontera

Ynt: Yine Yeniden Frontera İyi günlerde kullanın. Yeniden Frontera iyi fikir.
  2. bluebeyaz

Hudoff İle Yedigöller Gezisi.. (20140112)

Ynt: Hudoff İle Yedigöller Gezisi.. (20140112) Belki Bursa'dan da katılırız iş-güç uygun olursa. Frontera (B kasa, 3.2) var, umarım güzergah için uygundur. Kolay gelsin.
  3. bluebeyaz

frontera a haynes kitapçığı

Ynt: Frontera A Haynes Kitapçığı Uğraşınız için tebrik ve teşekkürler. Fırsatınız olursa kıtapçığı ben de edinmek isterim. akdur@msn.com Sağlıcakla kalın. Dursun Akçay
  4. bluebeyaz

Aranıza katıldım, rastgelsin bari !

Ynt: Aranıza Katıldım, Rastgelsin Bari ! Emre Bey merhabalar. Frontera'ya alıştık denebilir. Bizi epey uğraştırdı, yordu. Ne yazık ki ülkemizde servis ve destek hizmetleri talep edenleri çok yoruyor. İşinin ehli insan bulmak epey sorun. Yorgunluk da bu nedenle oluyor. Araca hiçbir...
  5. bluebeyaz

fronteranız kaç kuruş yakıyor ?

Ynt: fronteranız kaç kuruş yakıyor ? Herkese selamlar. Frontera 2003 3.2, şehir içi km de 75-80 krş. benzin. şehir dışı denemedim, LPG yok. Sağlığınız yerinde işiniz yolunda olsun.
  6. bluebeyaz

2. Opel Frontera Buluşması ( Likya Yolları ; 22 - 28 Haziran 2013)

Ynt: 2. Opel Frontera Buluşması ( Likya Yolları ; 22 - 28 Haziran 2013) Öncelikle organizasyona emek ve zaman harcayanlara teşekkürler. Offroad deneyimi olmaması korkutmuyor değil. Eksik-gedik gidermeye çalışıyoruz. Halledebilirsek katılmayı çok istiyoruz (eş, çel-çocuk belki). Sağlığınız...
  7. bluebeyaz

motorlu taşıtlar vergisi ne kadar ödemeliyim

Ynt: motorlu taşıtlar vergisi ne kadar ödemeliyim Merhabalar, Yasada "... Kasko değerinin yüzde 5'ini geçemez..." Demiyor; kasko değerinin yüzde 5'ini geçiyorsa "...bir alt dilime karşılık gelen tutardan ödenir..." diyor. Sağlıkla kalın.
  8. bluebeyaz

Frontera Alma Süreci ve Gelinen Nokta

Ynt: Frontera Alma Süreci ve Gelinen Nokta İlginç yorumlar yapılmış... Oysa yazamamamın nedeni sadece iş yoğunluğu idi. Yine de katılanlara teşekkürler. Gelelim yapılan hileye: ABS lambasının sönmemesi ile uzun süre uğraştık. Önce beyin sorunlu denildi. Tamiri ile uğraşan elektronikçiler...
  9. bluebeyaz

2001 3.2 V6

Ynt: 2001 3.2 V6 Geçmiş olsun. Araç kullanıyor olmanın böyle tarafları da oluyor ne yazık ki... İşiniz yolunda, sağlığınız yerinde olsun.
  10. bluebeyaz

Ynt: Frontera Alma Süreci ve Gelinen Nokta İyi dileklerini ileten ve bilgi veren arkadaşlara teşekkür ediyorum. Dün (07.01.13) itibarı ile TÜV muayenesinden geçtik ancak bu defa biz küçük bir palyatif çözüm üreterek !! Sözünü ettiğim hile/hurdaları uygun zaman bulduğumda yazacağım elbet...
  11. bluebeyaz

Ynt: Frontera Alma Süreci ve Gelinen Nokta Teşekkür ederim, bakalım nasıl olacak. Umarım iyi olur.
  12. bluebeyaz

Değerli Gezenbilir üyeleri, Daha önce yoldan çokmak üzere (!) Frontera aldığımı yazmıştım. Bu sitedeki üyelerin birçoğunun bildiği bir araçtı (malum sitede 2003, gri, 3.2, ...). Almaya giden arkadaşlar orada kontrol için Bosch Servis'e göstermişlerdi (ücret ödeyerek). Birkaç basit sorun...
  13. bluebeyaz

Ynt: Aranıza katıldım, rastgelsin bari ! Teşekkür ederim. Hele bir alalım aracı... ekleriz fotoğrafları elbette (becerebilirsek).
  14. bluebeyaz

Ynt: Aranıza katıldım, rastgelsin bari ! Teşekkür ederim, o kadar namlı mıydı (?!) malum sitedeki gri? Eyvah mı?? :)
  15. bluebeyaz

Değerli Gezenbilir üyeleri, Bir süredir bu forumda sizlerin deneyimlerini okumakla meşgulüm. Daha önce bir başlıkta yoldan çıkmayı(!) düşündüğümü yazmıştım. İnceleme nedenim de buydu. Sonunda Frontera 3.2 2003 alarak aranıza katılmış oldum. bunca yıllık "Galeriden 2. el araç almama"...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri