blueeesss kullanıcısının son içeriği

1. blueeesss

Yardımınıza İhtiyacım Var

Ynt: Yardımınıza İhtiyacım Var Bu da aracım :)
  2. blueeesss

Ynt: Yardımınıza İhtiyacım Var Çok teşekkür ederim sorunu buldum ve çözdüm sağ ön koltuğun (yolcu koltuğu) ayak ucunda üst kısımda kabloları fana giden bir kutu var temazsızlık vardı değiştirdim sıkıntı çözüldü teşekkürler şu an tek bir sıkıntım kaldı tümsek ve kasislerden geçerken arka...
  3. blueeesss

2000 Model grand-cherokee kullanıyorum bir hafta önce kalorifer kapanmaya başladı okudugum kadarı ile sıkıntıyı buldum sağ yolcu tarafının ayak ucunda siyah küçük bir kutu var kablolara dokunca çalışıyordu bu gun elektrikciye gittim sıkıntıyı çözmesi için ama usta sıkıntıyı içinden çıkılmaz bir...
  4. blueeesss

Bir Atımlık Barut Kaldı Ne Yapmalıyım

Ynt: Bir Atımlık Barut Kaldı Ne Yapmalıyım Her keze çok teşekkür ediyorum aracı almış bılunuyorum 2000 model aracı servise gösterdim motor ve yürüyen aksamı gayet güzel ama araç bir boya istiyor keyfe keder yardımlarınız için teşekkür ederim
  5. blueeesss

Ynt: Bir Atımlık Barut Kaldı Ne Yapmalıyım Arac kesınlıkle arazide kullanılmayacak en fazla arada bir kamp yaparken ufak tefek topraga değer o da zorlanmamak şartı ile sanırım kararımı 4.7 de sabıtledım hatta bir tanede buldum sanırım yakın bir zamanda görmeye gidip sizleride bilgilendiricem...
  6. blueeesss

Lütfen Yardım

Ynt: Lütfen Yardım teşekkür ederim önerdiğiniz gibi konuyu tekrar açtım iyi geceler.
  7. blueeesss

Öncelikle saygılar sevgili üstadlarım senelerdir süren Grand Cherokee hayranlıgım dayanılmaz bir hal alıp uzun süperler biriktirilmiş alın teri ile son bulmaz üzere iken sanal ortamdaki deli sorular beni benden almış bulunuyor 3.1 mi 2.7 mi yoksa 4.7 mi bir kaç siteden kullanıcılara ulaştım ve...
  8. blueeesss

Lütfen Yardım

Öncelikle saygılar sevgili üstadlarım senelerdir süren Grand Cherokee hayranlıgım dayanılmaz bir hal alıp uzun süperler biriktirilmiş alın teri ile son bulmaz üzere iken sanal ortamdaki deli sorular beni benden almış bulunuyor 3.1 mi 2.7 mi yoksa 4.7 mi bir kaç siteden kullanıcılara ulaştım ve...
  9. blueeesss

Ön Teker Porya Kilitlerim Bozuldu.

Ynt: Ön Teker Porya Kilitlerim Bozuldu. Çok teşekkür ederim sanırım buldum :D
  10. blueeesss

günlerdir arıyorum kısmet bulucaz artık bir yerden :)
  11. blueeesss

Öncelikle yanıt için teşekkürler aracı aldıgımda hiç kilit yoktu üzerine ebay den baktım ama bulamadım baska bir aracın hup ları olup olmadıgı konusunda da bir fikrim yok verdiğiniz no ile görüşücem teşekkür ederim.
  12. blueeesss

iyi günler arkadaşlar 94 model ferozam için ön porya kilit aroyorum aracımı yeni aldım şimdiden teşekkür ederim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri