Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 3b Motor Turbo Uygulaması
3b motorlar turboya uyumlu motorlardır. 1 bar kadar yükleme yapıldığında çok rahat fiziksel yapısı kaldırıyor. Daha detaylı bilgi için Fahri Orhan'dan bilgi alabilirsiniz. 3b motora turbo taktılar. Ayrıca aşağıda yazdığım linkleri incelemenizde fayda var...
Ynt: Land Cruiser Hj 75 Pick-up Aracımın Arka Kasasını Kapatmak İçin Önerilerinizi Bekliyorum.
Aracım şu an yapılıyor, metal aksamı yani, tente boru, saclar, ve roll bar işleri bitti, statik boyaya gitcek 1-2 gün içerisinde. Ondan sonra döşemeciye gidip kaplama işi bitecek. Bitince fotoğrafları...
Ynt: Land Cruiser Hj 75 Pick-up Aracımın Arka Kasasını Kapatmak İçin Önerilerinizi Bekliyorum.
Daha yapmadım yapınca güzel olacak inşallah... Teşekkürler
Ynt: Ofrod Ustu Yatak
Aracımın arka kasasını kapattırdığım zaman üstüne yapmayı düşünüyorum, tahmini 2 ay sonra sipariş veririm İlhami bey. Zamanı gelince sizlerle irtibata geçerim.
Ynt: Turkiye'de Kampcilik Guvenlimi?
Yaklaşık olarak 10 yıldır kamp kurarım, ilk defa geçen hafta rahatsız olduk. Karagöl-Çubuk-Ankara bölgesinde kamp yaptığımızda başka bir grup saat 23.00-03.00 saatleri arasında silahla sürekli ateş edip yüksek sesle ankara havaları dinledikleri için rahatsız...
Ynt: 1987 Gmc Suburban 6.2 Diesel..yenileniyor
abi tam 3.5 yıl olmuş, sabrına ve azmine hayran kaldım. Ama aracın için 10 yıl beklemeye gene değer... güle güle kullanman dileğiyle.
Land Cruiser HJ 75 Pick-Up aracımın arka kasasını kapatmaya karar vereli epey oldu. Hatta bir ara geçici çözüm olarak tente yaparak kapattırdım ama 3 günde bağlantı yerlerinden koptu(foto 1). Ancak vakit bulamadığımdan bir türlü istediğim gibi kapattıramadım. Malum kış geldiği içinde bu işe...
Ynt: Ofrod Ustu Yatak
Öncelikle girişimciliğiniz için sizi tebrik ederim, güzel bir çalışma olmuş. Kullanılan malzemeler ile ilgili detay verirseniz seviniriz. mesela istenilen renklerde üretebiliyor musunuz ? Hangi kumaşı kullanıyorsunuz ? Taban ve tavan malzemesi hangi malzeme ? Yağışlı...