Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar Mersin’de ikamet ediyorum 2007 mitsubishi l200 aldım 2 hafta önce aracım arazide gaz yemiyor düz yolda da 3 viteste çok ağır hızlanıyor ustalara gösterdim ancak hava akışmetre sensörünün değişmesi gerektiğini söylediler değiştirdik ama yan sanayi olunca düzelmedi orjinali olması...
Merhabalar
Mersinde servisciyim yazlari bahcem var oraya gidiyorum mersindeki Zj kullanan u forumda olan arkadaslarla tanismak istiyorum ve 5.2 Zj beni daha nerelere surukleyecek bakalim.
Merhabalar siteyi uzun zamandir takip ediyorum neredeyse Zj lere yapilan butun yorumlari okudum diyebilirim ancak 2 aya kadar 1997 model Zj 5.2 almayi dusunuyorum trafik sigortasi ne kadar diye merak ediyorum tam net bir rakam olmasa da ortalama ciktigi bir tutar vardir kusura bakmayin biraz...
Oncelikle herkese merhabalar siteye yeni uye oldum araciniz hayirli olsun trafik sigortasi ne kadar çikti acaba allahin izniyle 2 aya kadar ben de almayi dusunuyorum 1997 model