bomdia kullanıcısının son içeriği

1. bomdia

Trımm Çadırları Hakkında Bilgi Paylaşımı

Merhabalar; bende 2 gündür bilgi arıyorum trimm marka çadır hakkında, maalesef bulamadım. K2 outdoor da indirimde görünce aldım. Ben bir kullanayım da bilgi paylaşırım, yarın gelecek çok heyecanlıyım :) Çadır bu almak isteyen olursa.; Trimm Phantom DSL 2 Kişilik 4 Mevsim Çadır K2 Outdoor, Doğa...
  2. bomdia

Antalya Da Günü Birlik Ve Kamplı Doğa Yürüyüşleri İçin Arkadaşlar Arıyorum!

Ynt: Antalya Da Günü Birlik Ve Kamplı Doğa Yürüyüşleri İçin Arkadaşlar Arıyorum! Arkadaşlar merhaba tekrar; metin bey çok tşk ederim verdiğiniz yararlı bilgiler için,genel olarak pazar günleri treaking yapabiliyorum sadece.. bu anlamda bağlayıcı olmak istemem ama sadece pazar günü gideceğiniz...
  3. bomdia

Likya Yolu Yol Arkadaşı

Ynt: Likya Yolu Yol Arkadaşı Selam ben Antalya da yaşıyorum Likya yoluna arada gidip yürüyorum, parkur şeklinde.. Gelen arkadaşlara hafta sonları dahil olup eşlik edebilirim. Tarih aralıklarını mail atarsanız duruma göre,uyarsa katılırım. Yardımcı olabileceğim bir mevzu olursa elimden...
  4. bomdia

Ynt: Antalya Da Günü Birlik Ve Kamplı Doğa Yürüyüşleri İçin Arkadaşlar Arıyorum! Bu arada mail adresim bomdia.hi@gmail.com buradan da ulaşabilirsiniz ;)
  5. bomdia

Merhaba arkadaşlar; Bir yıl önce kadar trekking yapmaya başladım farklı gruplarla. Grup halinde yürümekten hoşlanmadığımdan, solo yürümeye de cesaret edemediğimden istediğim sıklıkta yürüyüş yapamıyorum. Her istediğimde arkadaşlarımı ikna etmekte sıkıntı oluyor. Kamplı falanda yapmak istiyorum...
  6. bomdia

İlk Kampım

Ynt: İlk Kampım Antalya tarafına gelirseniz beni de alın yaa :) Likya yolu çok güzel bu arada 509 km dilediğiniz yerden başlayıp çılgınca yürüyebilirsiniz :) Çıralı, adrasan, Olympos , kaş gibi yerlerden geçiyorsunuz şahane bir yol ;)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri