bonder kullanıcısının son içeriği

1. bonder

Karavanda Hermetik Kombi Kullanımı?

Tabi çok eski bir konu ama yeni şöyle bir karavan ile karşılaşmışken paylaşmak istedim. Video: https://www.youtube.com/watch?v=3z-Vc7HjK2c&ab_channel=Caylak%C4%B0htiyar
  2. bonder

Merhaba Aliner Vb Arrowhead

Verdiğiniz bilgi ve ilginiz için teşekkürler. İnceledim fakat iç hacmi bayağı küçük ve dar bu römorkun. Bu bahsettiğim modeli bulamayacağım aşikar. Şuan gidişat hazır fabrikasyon imalat 750 kg altı karavanları incelemede. Bir yandan internetten bir yandan da fuara giderek incelemelerime devam...
  3. bonder

Videoyu izledim ama çok fazla para veremeyeceğim ve zaten bu karavan da amerikada :(
  4. bonder

Hiç takip etmiyorum öyle şeyleri aslında bakmak lazım :(
  5. bonder

Selam. Aslında motokaravan yapmayı veya satın almayı düşünüyorum fakat ekonomik şartlar şuan için müsait değil. Araştırırken tesadüfen şu çekme karavan modelini gördüm ve araştırdığımda ülkemizde olmadığını farkettim. Acaba herhangi bir polyester karoserciye böyle birşey yaptırabilir miyim...
  6. bonder

Inşaallah Karavan Hayellerim Gerçek Olacak

Darısı başımıza iyi tatiller :D
  7. bonder

Hayırlısı olsun Kazasız belasız mutlu ve huzurlu bir şekilde hayallerinizi gerçekleştirmek nasip etsin Allahım.
  8. bonder

Merhabalar aranıza yeni katıldım benim yolumda sizinle aynı. Şuan araştırma safhasındayım. Cesaretinize ve becerinize hayran kaldım. Umarım bana da bir gün nasib olur. Kolay gelsin.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.