Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba orhan bey ölçülee net olarak kaç cm .mesela kalınlık 4mm en 100mm boy 200mm ilk büküm 140mm den 40mm vida ile sabitlenen yerde 20mm gibi bir ölçülerde mi ? Daha doğrusu tavanda kalan sepeti sabitledigimiz kısım boy olarak kaç cm esneme dediğiniz gibi önemli.onlarda klima dış motor...
Evet ama ben iki tekerden ziyade 4 teker düşünüyorum çünkü aracım 1.3. 93model olduğu için arkada yük niyetine değilde kaykay gibi düşünüyorum tekerlek sayısı artarsa sürüş esnasında daha keyifli olur yük olmaktan çıkar diyorum ama tecrübe şart fikir çakıştırabiliriz
Arkadaşlar aslında bu Lada Niva ya hazırlık gibi birşey bir tane vardı alamadım kaçtı K.Maraşta Antalya'dan gidip gelmeye üşendim açıkçası yoksa arika olacaktı ama işte
Dingili kesip kisaltacagim kestiğini kafayı da 1.2 yada 1.5 saçla kapatacağım sürgülü pencere olacak şekilde açıp içine öyle WC banyo mutfak falan değilde kenardan 40-50cm içi dolapli koltuk ve kamp malzemeleri ile dolduracagim.( Mangal kilim battaniye olta takımı vb...)öyle çoooook ağır...
İşte bunları hep birlikte hesaplayacagimiz için sordum.
3 yıl kadar gemi imalatında CNC operatörü olarak çalıştım az çok kesip biçer kaynatirim, bir kaç makina mühendisi arkadaşım var onlarla konuşup hesaplayacagim fakat ben kağıt üzerinden çoooook tecrübeden yanayım o yüzden fikirleriniz...
Merhaba bende karavan yapmak istiyorum fakat benim ki biraz kolayca olacak çünkü elimde Mercedes Vito var kafayı kesip arka kabini karavan olarak kullanmak istiyorum.