Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
gecmis olsun. her turlu komisyoncuya (emlakci galerici spotcu vs) bulasmamak icin debelenme sebebim bu iste. sen ben gibi normal kullanicinin aklinin uvundan gecmeyecek yuzlerce cakallikla islerini surduren tipler bunlar. aralarinda isini duzgun yapan varmidir vardir illaki. ama onu da bilip...
yandaki cikmalari dusunmemistim evet. ama eksikligi hissedilecek turden bi sey bu tente olayi.
hem aracin goruntusunu bozmayacak hemde ihtiyaci karsilayacak bi cozum bulmak lazim.
eminim araca yakisir bi cozum bulacaksiniz. eklima gelen fikir olursa bende iletirim, belki corbada tuzum olur...
Hızlı ve detaylı cevabınız için teşekkür ederim.
Tampon, far ve stop grubu gibi detaylar çok hoş. üstteki çıkma aracın görüntüsünde çağ atlatmış bu detaylarla da birleşince zaten.
CTP esnekliği, yalıtım özelliği ve maliyeti sebebiyle benim de radarımda olan bir ürün. Hatta frigolu araçlarda...
Zafer bey basta siz ve bu iste emegi olan herkesin ellerine emegine saglik. hayalimi gelistirerek uygulamissiniz bu projenizde. baska bir konuda daha paylasiminiz vardi diye hatirliyorum bu aracla ilgili ve yanilmiyorsam iveco m29 kullandiniz.
aslinda sizden bir ricam olacak kirmazsaniz.
araci...
o gunun fiyati uzerinden kaba hesapla 15lt/100km ye denk bu rakam.
hayalini kurdugum m29 biraz daha fazla yakacaktir muhtemelen ama degermi? bence deger