Bozkurt_1923 kullanıcısının son içeriği

1. Bozkurt_1923

Land Criuser'de ufleme sorunu

Bende de aynı sorun var, buhar çıkıyor ve arabanın içine geliyor koku. arabada duramıyoruz. boruyu uzattırdım arkaya doğru, koku giderken az biraz geliyor, eskisi kadar değil ama ışıklarda filan durduğumda yine kokudan duramıyorum. Bu kadar koku normal mi, yoksa egsoz sisteminde mi bir sorun...
  2. Bozkurt_1923

1989 Model Land Cruiser Parçaları

hangi parçalar mevcut ?
  3. Bozkurt_1923

''alinik'' Toyota Land Cruiser Bj60

her türlü gideri var :) bj 60 iyidir. f/p oranı bir çoğundan daha yüksek. en azından bu forumdan ve çevremden edindiğim bilgi bu yönde. ön disk, hid. direks. ve 5 vites ise keyfi uzun yıllar sürülür bence
  4. Bozkurt_1923

kullanıyorum ve gayet iyi gidiyor. 120 - 130 yetiyor bana.
  5. Bozkurt_1923

ebedi yürümez derken :)
  6. Bozkurt_1923

Değişik Tiplerde Araç Satışları

Yozgat'ta satışa çıkan bazı araçlar varmış, isteyen bakabilir. http://www.milliemlak.gov.tr/Lists/Tenders/Attachments/201/..doc
  7. Bozkurt_1923

Bj60 Hakkinda Bilgi Lütfen...

Tekrar merhaba abi, frenlerde kampanalar tornaya girdi, yeni balatalar takıldı, fren sorunu çözüldü ve muayeneden geçtim. Şu an çürüklerini yaptırıyorum. LSD kilit denen şey nedir ? aracımda olup olmadığını nasıl tespit edebilirim. Ayrıca karter havalandırma borusu mu, ya da başka bir şey mi...
  8. Bozkurt_1923

Bj60 Hakkinda Bilgi Lütfen...

Merhabalar, aranıza yeni katıldım. 1987 Model Dizel Bj60 sahibiyim, kurumdan satın aldım. Aracı henüz tanımıyorum, artıları ya da eksileri hakkında en ufak bir bilgim yok. İlk arazi aracım. Aracın frenlerinde ufak tefek sorunlar var, onları elden geçiriyorum. Kaporta da korozyon başlamış...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,699
Kaydolan Son Üyemiz
adnan86

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri