Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Cj5 1.3 Motor 1960 Modeller Hakkında Bilgisi Olan Arkadaşlar Yardım Eder Misiniz
1.3 cj mi olur ya bildiğim kadarıyla yok motor değişmiştir onun bence orjinal değildir :D
Ynt: Jeepler Baba Oğul Cherokee Ve Cj-5
selamlar cj-5de yapılan modifikasyonlar jant lastik krom ön arka korumalıklar yan basamaklar krom aynalar krom orta konsol yükseltme olarak kırmızı orjinal yükseltme kiti bulunmaktadır üst aydınlatma yan çamurluklar deri koltuklar yükseltme cd çalar...
cheeroke 1989 model cj-5 1980 cherokee 4.0 cj-5 4.0 motordur cherokee daha yeni alındı cj-5 ise daha yeni toplandı ikisininde eksiği yoktur yorumlarınızı bekliyorum araçları hard off-road'a sokmadığım için off road donanımlı değildir çok yorumlarınızı bekliyorum
Ynt: Orçun Usta'dan Silverado Sanatında Beklenen Son. İşte ''terminator I''
selam arkadaşlar bu orçun usta cherokeelerede bakıyormu bende bir tane 1989 varda biraz sıkıntıları var yardımcı olursanız sevinirim nereden ulaşabilirim mekanı neresidir