btasdemir kullanıcısının son içeriği

1. btasdemir

Wj 4.7 99-00 Model Şanziman Yazilim Güncellemesi̇

Hocam kisa vadede arabayi satma gibi bir fikriniz yada ne bileyim olasiliginiz yoksa yaptirabilirsiniz. Zaten 1-1.5 sene icersinde kendini amorti edecegine inaniyorum (senede 10.000-15.000 km. yapilmasi halinde)
  2. btasdemir

Gezenbilir Whatsapp Grubu ? [only Jeep :)]

Arkadaşlar whatsapp grubu kuruldu bağlantı linkini bu mesaja ekliyorum !!!KATILIM LİNKİ!!! İnşallah güzel paylaşımlar olması dileği ile.. herkes bulunduğu şehri de belirtirse şehir dışı seyahatler de olası bir tamir-bakım ihtiyacı durumunda o şehirde yaşayan arkadaşlardan destek/fikir alınabilir.
  3. btasdemir

Musaadenizle ilk sizi ekleyerek bir whatsapp grubu olusturayim. Sonrasinda katilim linkini buraya eklerim, dileyen oradan katilir Katilim Linki
  4. btasdemir

@atilla1968 rica ederim, bilmukabele.. :) @abrek2014 hocam degisiklikten sonra 400 km. s.disi ve 600 km.de s.ici yol yaptim, henuz bir sikinti yasamadim ve hissetmedim. Arac level atladi desem abartmis olmam kanaatindeyim. Tuketim olarak da s.disi 400 km.lik seyehatimden ornek verirsem...
  5. btasdemir

Merhabalar, 4.7 wj sahibi olarak grupta yer almak isterim. Bilgehan Taşdemir - 0532 268 30 68
  6. btasdemir

@atilla1968, bana 3.600 tl’ye maloldu. 3.500 beyine, 100 de ustama verdim. Beyini ustam buldu, pazarligi da o yapmisti hatta.. ne kadar verecez diye sordugumda 2.750 demisti, fiyat gayet munasip gelmisti tamam dedim hemen deneyelim. Neyse denedik ettik, calisti yerine montajlandi.. ustunden...
  7. btasdemir

Test Videosu Arkadaslar cevaplar icin tesekkurler. 03-04 modelin cikma beynini bulduk, az once takip deneme/test yaptik ve 5. vites aktif oldu. Simdi yerine sabitlenecek. 4 ileri wj si olan arkadaslarin bilgisine..
  8. btasdemir

cevabınız için teşekkürler hocam. aracım son viteste kavrama da kilitledikten sonra 2000 devirde yaklaşık 100-102 km/s'a tekabül ediyor. 5 ileri olanları ise aynı devirde yaklaşık 115 km/s hıza tekabül ediyor. zaten 45rfe nin son vites dişli oranı 0.75:1 iken 545rfe nin ki 0.67:1 Özellikle 1-2...
  9. btasdemir

Arkadaşlar merhaba, 2000 model 4.7 wj sahibiyim. Biliyorsunuz 1999 ve 2000 modelleri 4 ileri iken 2001 model ve sonraları 5 ileri şanzımana sahipler (sırası ile 45rfe ve 5-45rfe kodlu). Yabancı kaynaklar üzerinden bunların aktarma oranlarını araştırırken forum ve birkaç youtube videosunda...
  10. btasdemir

2008 Model Peugeot Boxer 13 M3 Dreamliner Karavan Dönüşümü

Teşekkür ederim, aslında konunuzu baştan sona okudum ama kusura bakmayın o kısım aklımdan çıkmış. Bu ara sürekli farklı konuları taradığım için birbirine giriyor her şey.. O zaman yoğunluğu 1 kg/m2 kabul edersek 2 rulo alınca piyasadan yaklaşık 3.000₺' lere geliyor ki çok pahalı
  11. btasdemir

Zafer Bey iyi günler; punteks firmasını aradım şahıs adına satışları olmadıklarını söyleyip izmir sünger firmasına yönlendirdiler. Onlar da 20 metrekaresine 200€+KDV fiyat verdiler. Siz nereden temin ettiniz acaba? Ve 40 kilogramı kaç metrekareye tekabül ediyor. Ürün özelliklerinde net bir...
  12. btasdemir

Merhabalar, biraz önce Zafer Bey ile görüştüm bilgi almak için. Eğer ki koltuk düzeninde bir değişiklik yapılacaksa 1+1 veya 3+1 gibi; proje bedeli 4.500 tl oluyormuş ve ayrıca koltuk kısmı size ait tabi. Ben Ankara'da yaşıyorum, bunu belirttiğimde ve koltuk montajı için İzmir'e mi gelmemiz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR