Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben aracı aldığımda arka cam flex di nerede yapıldıgını bilmiyorum ama oto camcılar yol gösterebilir belkide reklamcılarda tabelacılarda olabilir diye düşünüyorum
Arkadaşlar merhaba yine ben 95 model frontera A sportumu 228.000 km de aldım.aldigim kişi alacağına karşılık almıştı araçla bir ilgisi ve bilgisi yok.dolayisi ile triger değişmişmi bilmiyoruz. Sizce degistirmelimiyim?
amin teşekkürler. Kocaelide bulunuyorum. Arka cam düz mu eğilimi anladım bi oto camciya göstereyim bakalım. Sahibinden deki çıkma arka cama baktım yüksek fiyat istiyor 850 TL. birde resistans yok .Stlefon ile aradigim izmitteki bir camci siparişleri ithal getiririz 850 TL demişti
Bilgiler için teşekkürler. Sanırım frontera deneyimi olan sizlere ilerleyen zamanlarda daha çok sorum olacak ☺ .bir de iç döşemesini elden geçireceğim amakoltuklara kılıf birebir bulabilirsiniz bilmiyorum.ybilmiyorum.yada kaplaacağım ama o da maliyet olarak yuksek .e2-3 yerden fiyat sorduk...
Arkadaşlar merhaba 96 model frontera 2.0sport ile bende aranıza katıldım. Hayırlısı ile .aracımın toparlamaya başladım. Forumdan çok faydalı bilgiler elde ettim.su anda arka cam (aldigimda arka cam fiberdwn yapipmisti) ve ön tampon korumasına(klasik ızgara seklideki) ihtiyacım var nereden...
arkadaşlar frontera ailesineŞubat aayında 96 model sport ile yeni katıldım. Bana da arka cam gerekli aracin arka cami su an fiber.ayrica diger yedek parca ve motor yuruyen aksam....gibi konular icin gerektiginde gidebilecegim tavsiye edeceğiniz bir usta var mı şimdiden yardımlarınız için...
arkadaşlar frontera ailesineŞubat aayında 96 model sport ile yeni katıldım. Bana da arka cam gerekli aracin arka cami su an fiber.ayrica diger yedek parca ve motor yuruyen aksam....gibi konular icin gerektiginde gidebilecegim tavsiye edeceğiniz bir usta var mı şimdiden yardımlarınız için...