BulentKoc kullanıcısının son içeriği

1. B

1996 Ford Explorer 5.0 Eddie Bauer Edition

Ynt: 1996 Ford Explorer 5.0 Eddie Bauer Edition çok teşekkür ederim daha iyiler hepimizin olur inşallah, arazi derken şantiyeler hafif arazi gibi zaten, daha ötesi zor gibi... ama lastikleri büyütüp offsetli jant almak istiyorum, biraz da yükseltsem çok iyi olacak...
  2. B

Ynt: 1996 Ford Explorer 5.0 Eddie Bauer Edition benimkinde bu buton yok, tesisatı yeri vs hiç bir şey yok, sonadan iptal olsa en azından izi olurdu diye düşünüyorum, belki bazı modellerde yoktur?
  3. B

Ynt: 1996 Ford Explorer 5.0 Eddie Bauer Edition ben aldığımda 40-50 kuruş arası yakar deniyordu ama artık ayarından mıdır nedir bilmiyorum genelde 100 tl lik LPG aldığımda 280-300 m rahat gidiyorum, bunda Ankara'nın çok sıkışık olmayan trafiği de etkili elbette...
  4. B

Ynt: 1996 Ford Explorer 5.0 Eddie Bauer Edition LPG de 32-33 kuruş maksimum 38 kuruşu gördü...
  5. B

Ynt: 1996 Ford Explorer 5.0 Eddie Bauer Edition
  6. B

Ynt: 1996 Ford Explorer 5.0 Eddie Bauer Edition benimkinde o havalı amortisör sanırım yok...
  7. B

arkadaşlar selamlar, ilk defa bir Amerikan sahibi oldum, çok da memnunum 1 aydır nerdeyse 3-4bin km yaptım... aracım V8 5.0 explorer, bakımlarını yaptım, içini dışını güzelce temizlettim, yakıtından da gidişinden de duruşundan da memnun kaldım...
  8. B

Ford Explorer Hakkında

Ynt: Ford Explorer Hakkında ben de yeni aldım Eddie Bauer, araç 5.0 ama benimkisi 5.7 si var mı bunların?
  9. B

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu selamlar; Ankara'dan Bülent Koç... 40 yaşındayım, maden mühendisiyim, bu yaşıma kadar genelde spor araba kullandım ama okul yıllarından sonra asfalt dışına 1996 model Explorer Eddie Bauer ile çıkmaya karar verdim, bol paylaşımlı günler...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.