Bulsan6333 kullanıcısının son içeriği

1. B

Dacia Duster Aracima Arac Ustu Cadir Ve Dus Sistemi Yapmayi Planliyorum

Çocuklarımı kendim ellerimle indirip çıkarırım sıkıntı yok bunda, eşim de sıkıntı yaşamaz diye düşünüyorum. Kaldı ki olsaydı bir problem söylerdi sanırım. Hem 2 m merdiven olmasına gerek yok. Aracım çok yüksek değil. Iyı dilekleriniz ve uyarilariniz için teşekkür ederim
  2. B

Abi bu nasıl birşey ki? Hiç görmedim bundan. Çalışma prensibi falan nasıldır?
  3. B

Hocam inanın kafam çok karışık. Karavan olayına giremiyorum çünkü tecrübem oldukça eksik ve ekonomik olarak en az bir yıl sıkıntılı bir dönemden geçiyorum. Geçen sene hanımın zorlamasiyla her otel tatili yaptık resmen işkence yani en azından bana çok sevimsiz geldi. Romork olayı nasıl olur...
  4. B

Valla elinizden öper iki de kurt yavrusu emsali ikizlerim var. Onların afacanligi ayrıca zor. Aslında eşimin özellikle sıkıntı ettiği konu onlar aslında. Ben de arada hata kusur eksik Vs kalmasın diye uğraş veriyorum
  5. B

Ben bu yola baş koydum abi Eyvallah başaracağım inşallah
  6. B

Bu fikir gayet makul görünüyor. Bu pompapompası bulabileceğim yerler nereler peki?
  7. B

150 lt olması konusunda sanırım oldukça hatalı bir planlama yapmışım. Evden kurtulmak hatta bir hafta içinde aynı kıyafetle dolaşmak. Duş esnasında kıyafetlerimi yıkamak, yemeğimi odun ateşinde yapmak isterim. Fakat eşimi kamp tatilleri konusunda çok zor ikna edebildim. Duş evye seyyar wc Vs hep...
  8. B

Evet aracı yeni aldım alt kısmına ayrıntılı bakıp 150 lt temiz su deposu yaptırmayı düşünüyorum. Bilmiyorum benzer birşey görmedim belki becerebilirim. Araç muayene meselesi var belki ama gerekirse yazın takar kışın sökerim. Muayenesi de ona göre ayarlarım artık. Mutfak meselesi basit gibi...
  9. B

Arkadaşlar Duster aracıma araç üstü çadır almayı planlıyorum. Gipsy family marka olanından. Çadırın üst kısmı dışında bir de 220*160 ebatlarinda bir de giyinme odası var. Mobil bir wc buldum bugün (aliexpressten) bunun yanında aracın alt kısmına temiz su deposu yapıp portatif duş da yapabilir...
  10. B

Araç Üstü Çadır Seçimi

Ben de şu an araç üstü çadır alma düşüncesindeyim. Kamp için gereken diğer malzemeler için de bagajda bir düzenek kurma düşüncesindeyim. Gipsy family tip bir çadır bagaja 12v araç tipi buzdolabı, ocak ve mümkün olursa evyeli bir mutfak tezgahı. Sanırım bunu becerebilirsem çocuklarım büyüyene...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri