burakaydemir kullanıcısının son içeriği

1. burakaydemir

Sarosda Çadır Kampı Için Nereleri Tavsiye Edersiniz?

Sayın ohankay tavsiyeniz için teşekkürler, bu sene sarosda kamp yaptınızmı? ve nerde?
  2. burakaydemir

[12 August 2015] çanakkale kabatepe kamp alanı hakkında yardım (tekirdağ)

saros tarafında tavsiye edebileceğiniz yerler varmı?
  3. burakaydemir

Sarosda Çadır Kampı Için Nereleri Tavsiye Edersiniz?

Çocukluğumda ailemle birlikte yaz aylarında İğneada da çadır kampı kurardık ve o günleri özlemle anarım, 99 depreminde çadırımızı bağışladık ve o günden sonra ilk defa bir çadır alıp eşim ve 3 yaşındaki kızımızla saros da çadır kampı yapmak istiyoruz, bu yaz sarosa gidipte kamp kuran...
  4. burakaydemir

[12 August 2015] çanakkale kabatepe kamp alanı hakkında yardım (tekirdağ)

haftasonu eşim ve 3 yaşındaki kızımızla birlikte bir gece kabatepe de kamp yapmayı düşünüyoruz, bu ilk kamp deneyimimiz olacak tavsiye edermisiniz?
  5. burakaydemir

Tavsiye Alabilirmiyim?

Kamp çadırı olarak kullanışlı ve fiyat olarakta makul olan bir çadır tavsiye edermisiniz? Evolite Excamp 4 düşünüyorum kullanan varsa yorum alabilirmiyim, ayrıca çadır kampında olmazsa olmaz olan ekipmanlar nelerdir?
  6. burakaydemir

Bora Bıçakları Hakkında

Ynt: Bora Bıçakları Hakkında favoriniz iyi seçim..
  7. burakaydemir

Evolite Excamp 3 Kişilik Çadır

merhabalar, evolite excamp 3 kişilik çadır kullanan varmı? tavsiye edermisiniz? bu çadırı almayı düşünüyorum hepsiburada da 170 tl, bana yardımcı olursanız sevinirim..
  8. burakaydemir

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri Burak Beycim; Dağcılık ve dağ kampçılığını biraz da içinizdeki düşmanı görmek için yapıyorsunuz... Bunun için de o çantadaki çoğu şeyler lüzumsuz, hatta lüzumsuz olmalı :) faaliyetleriniz esnasında, bulunduğunuz bölgede bulunan tüm canlılar size misafir gibi...
  9. burakaydemir

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri sayın kahverengi bıçak olayını sanırım biraz abarttım bu yüzden sizde bir av çantası izlenimi oluşmuş olabilir.. malzeme olarak eksik veya fazla hertürlü yapacağınız olumlu veya olumsuz eleştirilerinize herzaman açığım ayrıca minnet duyarım..
  10. burakaydemir

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri kamp çantam ...
  11. burakaydemir

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri mini survival setim ; - 1 adet serik çakısı - 6 mt paracord - mini fener - gerber fire starter ve düdük - çakma - pusula - çengelli iğne

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri