Burakkaplancan kullanıcısının son içeriği

1. B

Cj 5 Distribütör Alınık.

sıfır performans distribütör mevcut beyin bobin hersey içinde tak çalıştır sistem 600 tl olur en son 532 292 73 28 whatsapdan ulaşabilirsiniz
  2. B

Mangels Jant

Ynt: Mangels Jant güncel
  3. B

Mangels Jant

Ynt: Mangels Jant 5322927328
  4. B

Mangels Jant

jantlar 139,7 * 5 bijon mangels markadadır fiyatı 550 her hangi bir sorun yoktur cj5 den sökülmedir
  5. B

Cj5 1977 Zonguldak :)

Ynt: Cj5 1977 Zonguldak :) teşekkur ederimm
  6. B

Ynt: Cj5 1977 Zonguldak :) teşekkur ederim inş böyle orjınale sadık aksesuarlarla devam :)
  7. B

Ynt: Cj5 1977 Zonguldak :) tesekkur ederım :) dediğiniz yerlerden alışverişde bulundum cj7 topluyoruz inş simdi onun parçalarını oralardan temin ettim 2.el hub satan olursa talibim sıfırına 400 450 veresim hic yok:)
  8. B

Ankara'dan Cj7

Ynt: Ankara'dan Cj7 geçmiş olsun
  9. B

merhaba abilerim kardeşleri tüm gezenbilirliler :) arabayı 1 ayda almancı bir amcanın garajından aldım tabi biraz zor oldu :) aracım 1977 önler disk Westinghouse fren sistemi mevcut. 4.2 benzinli motor var lpg yok aldıktan sonra iç kromları yeniledim aslında yenilemesemde olurmuş parlttım sonra...
  10. B

Cj ler için porya kiliti (Hubs)

Ynt: Cj Ler İçin Porya Kiliti (hubs) güncel mi ?
  11. B

Cj5 Krom Aksesuarlar Arıyorum

Abilerim merhaba Ön cam yatırma krom parça ve vidası Krom torpido Krom silecek motor kapağı Krom bidonluk arıyorum
  12. B

Cj Mangels

Ynt: Cj Mangels Jantlar 15 inç 5 bijon ezik catlak patlak yok içindeki yazıya bakmadım var m yok mu yalan olmasın aracı yeni aldım ofsetli jant alıcagımdan satıyorum
  13. B

Cj Mangels

Merhaba ofsetli jant alacagımdan kullanmış oldugum jantları satıyorum daytona modeli Fiyat 550
  14. B

Cj'ler İçin Krom Aksesuarlar.(dayı Jeep Garaj)

Ynt: Cj'ler İçin Krom Aksesuarlar.(dayı Jeep Garaj) Merhaba delikli tamponun fiyatı nedir?
  15. B

Jant Paradelik 10x15

Arkadaşlar merhaba foruma yenı uye oluyorum sizlerinde yardımı ıle forumu daha ıyı öğreneceğim kendımi tanıtmam gereken bölüm varmı hiç bilmiyorum :) 77 model cj 5 m var mangels daytona düşük ofsetli sıfırdan farksız jantlarım var 33 12,5 15 cooper lastıkle beraber fakar ofsetli jant arıyorum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,947
Kaydolan Son Üyemiz
Homywood Bungalov

Çevrimiçi üyeler

Geri