burakuna14 kullanıcısının son içeriği

1. B

Bolu Aladağ Göleti Çadır Kampı

Ynt: Bolu Aladağ Göleti Çadır Kampı süper biyermiş gerçekten teşekkürler. gideceğim yerler arasında şuan
  2. B

Bolu Aladağ - Sarıalan Yayalası Yürüyüş Parkuru 4

Ynt: Bolu Aladağ - Sarıalan Yayalası Yürüyüş Parkuru 4 çok güzel bu parkuru sevdim :) parkuru yağbaşlar köyüyle birleştirip bi kaç günlük yürüyüş ve kamp yapmak çok zevkli olacaktır saolun.
  3. B

Bolu - Mengen Bürnük Göletinde Doğa Yürüyüşü (23 Nisan 2010)

Ynt: Bolu - Mengen Bürnük Göletinde Doğa Yürüyüşü (23 Nisan 2010) gölde balık varmı acaba gitsek tutabilirmiyiz. yakın bir zamanda gitmeyi düşünüyorum.
  4. B

Türkiye' de İzcilik

Ynt: Türkiye' De İzcilik çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için dahada ilgimi çekmeye başladı. cuma günü bolu da olucam sizinle tanışmak görüşmek isterim vaktiniz olursa.
  5. B

Türkiye' de İzcilik

Ynt: Türkiye' De İzcilik merhaba arkadaşlar. bana izcilik ve kampçılık arasında pek bi fark yokmuş gibi geldi. izcilik kurumsal olması dışında. neden izci olmalıyım yardımcı olursanız sevinirim. izcilik kulübüne gitmeyi düşünüyorum ankara yada boluda
  6. B

Binicilik

Ynt: Binicilik Ata sporumuz olan binicilik bizim gibi bi ülkede çok pahalı olmasını anlamıyorum. bu yüzden çok istediğim bir sporu ata sporumuzu yapamıyorum malesef
  7. B

Okçuluk Meraklısı Arkadaşlar Buraya

Ynt: Okçuluk Meraklısı Arkadaşlar Buraya çok heves ediyorum okçuluğa ama daha nasip olmadı. bu sporu oturup sizlerden dinlemeyi çok isterim ilerde bir gün beraber sohbet ederiz inş.
  8. B

1-10 Mart Arası Kamp Yapacaklar

1-10 mart arası karabük yenice ormanlarında gölet kenarı 4-5 günlük kamp yapacağız. şimdilik 2 kişiyiz katılmak isteyen olursa güzel olur. daha önceden bu bölgede kamp yapmış arkadaşlarımın bilgi ve tecrübelerinden yararlanmak isterim. aracımız yok gölet kenarına en uygun yol hangisidir. yemek...
  9. B

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba bende kampçılık avcılık sporlarıyla uğraşıyorum. doğa hayranı bi insan olarak sizlerle tanışmak isterim. hepinize eğlenceli bi yıl geçirmenizi dilerim ;)
  10. B

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba bende kampçılık avcılık sporlarıyla uğraşıyorum. doğa hayranı bi insan olarak sizlerle tanışmak isterim. hepinize eğlenceli bi yıl geçirmenizi dilerim ;)
  11. B

23 Ocak - 9 Şubat Arası Kış Kampı Yapacaklar?

Ynt: 23 Ocak - 9 Şubat Arası Kış Kampı Yapacaklar? merhaba. o tarihte gerçekten çok zor bi kamp olur eğer tecrübeniz yoksa. tarihi değiştirmeyi düşünürseniz martın başında yenice ormanlarına 4-5 günlük kampa çıkıcaz eger gelmek isterseniz gelebilirsiniz.
  12. B

Bursa Gölyazı Da Kamp Yeri Tavsiyesi ?

Ynt: Bursa Gölyazı Da Kamp Yeri Tavsiyesi ? merhaba. gölyazıdan tekneyle fazla uzak olmayan adalarda kamp yapabilirsiniz. yerli halkından yardım isteyerek bisikletlerinizi de güvenli biryere bırakabilirsiniz. gerçekten çok iyi insanlar hiç bi sıkıntı çıkmaz.
  13. B

Bartın Karabük Yenice Grubu

Ynt: Bartın Karabük Yenice Grubu ppnar. ilerde haberim olursa yapacak olduğunuz yürüyüşlere katılmak isterim. burdaki herkes bizimde yapacak olduğumuz etkinliklere katılabilirler. bu yıl aklımda epey bi plan var yapacağımız etkinlikleri bu forumdada paylaşırım zaten isteyen gelebilir. doğaya...
  14. B

Bartın Karabük Yenice Grubu

Ynt: Bartın Karabük Yenice Grubu subatın sonu yenice ormanlarına kamp ayarladım 6-7 kişiydik ama çoğu kişi soğuktan korkuyor ve kararsızlar büyük bi ihtimal vazgeçenler olacak 2 kişide olsak devam etmek istiyorum. desteklerinizi düşüncelerinizi bekliyorum arkadaşlar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR