burberrysboyL200 kullanıcısının son içeriği

1. burberrysboyL200

Verçenik'e Tırmanan Dağcı Hayatını Kaybetti

Ynt: Verçenik'e Tırmanan Dağcı Hayatını Kaybetti Allah rahmet eylesin,geride kalan kederli ailesine başsağlığı diliyorum,çok üzücü bir durum gerçekten ölen kardeşimizin mekanı cennet olur inşallah.
  2. burberrysboyL200

Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz? Murat Bey artık 147. sıraya geçin güncellemeler halen 146 da kaldı lütfeen:))))
  3. burberrysboyL200

2007 L200 4*4 Intense Lux lastik seçimi

Ynt: 2007 L200 4*4 Intense Lux lastik seçimi 17 inc jantlarımda cooper discoverer kullanıyorum asfaltta rahatsız edici ses yok, arazi performansıda yeterli, tabiki offroad dan bahsetmiyorum çiftçiyim bütün zamanım tarla,bahçe işlerimde geçiyor stabilize ve bozuk yollarda engebeli arazilerde...
  4. burberrysboyL200

Ankara'da L200 Ustası

Ynt: Ankara'da L200 Ustası Eğer mekanik ilginizi çekiyor ve merak ediyorsanız,işini dürüst yapan hiç bir usta izlemenizekarşı çıkmaz diye düşünüyorum, ki ben resmen kadı yoran biriyimdir sual konusunda :) öff demedi ustalar ::)
  5. burberrysboyL200

Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz? 147- Umut SAYIN (burberrysboyL200) Mitsubishi L200 4x4 2007 (Aydın)
  6. burberrysboyL200

Ankara'da L200 Ustası

Ynt: Ankara'da L200 Ustası uzaklık konusunda haklısınız bende aynı dertten müzdaribim aydından kalkıp ankaraya gidip geliyorum. Buna hadi neyse diyorum fakat tüm şartlarımı zorlayarak aldığım aracımı da gözüm kapalı alelade birine emanet edemiyorum bi bakıma gül diken hikayesi oluyor anlayacağınız.
  7. burberrysboyL200

Ankara'da L200 Ustası

Ynt: Ankara'da L200 Ustası merhaba bende 2007 l200 kullanıcısıyım aracımı 2.el olarak 2009 tarihinde satın aldım aldığım günden beri bakımlarını ankara'da şaşmaz oto sanayinde sefer ustaya yaptırıyorum kendisi 4x4 konusunda oldukça birikimli ve dahası mitsubishi yetkili servisi, memnun kalırsın.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.