burhancoskunirmak kullanıcısının son içeriği

1. burhancoskunirmak

Defender 3.5 v8 mi?300 tdi veya Puma mı?

Arkadaslar konu güncel 3.5 benzinli motor arayasım sürmektedir , lütfen ilgili kişileri yönlendirebilir veya paylasabilir misiniz
  2. burhancoskunirmak

100 km icin 20 lt gibi bir oran dan söz ediyorlar dogru mu ?
  3. burhancoskunirmak

Anladım , mesaj alınmıstır ,tesekkur ederim acıklama için , temiz bir 3.5 v8 arayısı baslasın bakalım
  4. burhancoskunirmak

Benzinliye 300 TDI yapanı duydum bır takım degısımler yaparak,yanlıs mı yanı onlar ?
  5. burhancoskunirmak

TD5 degilde puma yazacaktım pardon,diğerleri icin bir yorum yapablir miiniz peki ?
  6. burhancoskunirmak

Def'imin Ilk Hali Ve Son Hali ...

Allah Kaza bela vermesin,iyi gunlerde kullanın. Benımde bir def 90 var motor degısmeyi dusunuyorum bakalım artık :) 2.5 benzinli var biraz daha performanslı bakabılırım,ayrıca fren sisteminizi arastıracagım guzel bir fikir cunku. Led farlar da guzel ısıkları acıkken gormek isterim. Bu da benim...
  7. burhancoskunirmak

Arkadaslar Merhaba , Konuyu yeniden canlandırıp birseyler sormak istiyorum. Elimde orjinal ingiliz kasa 90 lık 2.5 benzinli bir def var. Motoru TD5 mi yapmsam 300 tdi mi yoksa efsane olan 3.5 V8 mi konu ile ilgili bilgi ve tecrubelere ihtiyacım var. Yakıt giderleri,kullanımı vs. Aracı...
  8. burhancoskunirmak

Satılık , Orjinal Ingiliz Kasa 90 Lık Defender

Arkadaslar ilgili linki aşagıda paylastım, piyasanın ve defender camiasının bildiği aracı satmak durumundayım. Hayırlısı olsun. İlan no : 484153259 Sahibinden Satılık 1988 Model 107000 Km Land Rover Defender 92.500 TL - 484153259
  9. burhancoskunirmak

Satilik...orjinal Ingiliz Kasa 90 Lık Defender

arkadaslar ilgili linki aşagıda paylastım, piyasanın ve defender camiasının bildiği aracı satmak durumundayım. Hayırlısı olsun. İlan no : 484153259 Sahibinden Satılık 1988 Model 107000 Km Land Rover Defender 92.500 TL - 484153259
  10. burhancoskunirmak

Defenderim I Aldim

MErhabalar, Oncelıkle hayırlı ugurlu olsun.Allah kaza bela vermesın.Bende alalı 15 gun oldu,aracım su an Trabzonda , Gunnar Oto var Fethi Abi degirmendere caddesinde Vatan Computer ın karsısında ,Burhan dersen tanıyacaktır ve gercekten itinayla yardımcı olur. Yine haberlesiriz,bende...
  11. burhancoskunirmak

Otomatik Camlar-merkezi Kilit Ve Ic Izolasyon ( 3u1arada)

Guncel - Tavsıyeler beklenıyor...
  12. burhancoskunirmak

Izolasyon için dediklerinize bakacağım, cam için dediğiniz doğru sanırım cevap ve yorumda gelmedi son yorumlar 2-3 sene öncesinin. Konu askıda yani. Merkezi kilit önemli gerçekten, varsa sizin aracınızın fotoğrafları görmek isterdim aslında mümkün ise.
  13. burhancoskunirmak

Herkese Merhaba, Konu baslıgım ıle ılgılı herseyı okudum,fakat konuyu yenıden canlandırmak ıcın ve varsa yenı fıkırler uygulamamda yardımcı olması onerılerınızı beklıyorum. Yenı aldıgım orjınal ıngılız kasa 90 lık defenderıma MErkezı kılıt,otomatık cam ve ıc ızolasyon ıcın onerılerınızı...
  14. burhancoskunirmak

Defender Almak Istiyorum

Arkadaslar , Fıkır veren yorumda bulunan herkese tesekkur ederım, Defender ı aldım, herkese kazasız belasız keyıflı surusler. Aklımda bırkac uygulama var ılerı kı konularda bunları soracagım. Iyı gunler
  15. burhancoskunirmak

Defender Almak Istiyorum

Ustadlar, Ne oldu ? Aranılan kan bulundu mu ? Bulunduysa bana da bir yardımcı olsanız süper olur)) Hemen hemen aynı ihtiyacları karsılamak uzere bir 90lık defender arıyorum,kesilmis vea pıckup tan cevrilmis istemiyorum,ayrıca M1G yanı otomobıl ruhsatlı olacak ve tatıllerde 400-500 km yol...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri